2777
2789
عنوان

ریزش موی من.

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 27 پست
اگه بدون حجامت بزنم تاثیر داره؟الان تو این وضعیت کرونا میترسم برم دکتر

نمیدونم عزیزم دکتر اول باید ببینه طبع سرت گرم هست یا سرد که روغن مناسب برای سرت و بده .

تو را من چشم در راهم.
نمیدونم عزیزم دکتر اول باید ببینه طبع سرت گرم هست یا سرد که روغن مناسب برای سرت و بده .

ممنون گلم،به احتمال خیلدزیاد سرد باشه چون طبع بدنم هم سرده

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ممنون که تجربتو گفتی 

خواهش میکنم عزیزم ولی اگر مشکلت مثل من هست حتما حجامت سر بکن و معجزش و ببین .خواهر شوهر خواهرم رفت دکتر طب سنتی هشتصد هزار تومن دارو براش نوشت ،دکتر من با شصت هزار تومن مشکلم و حل کرد پول حجامتم چهل هزار تومن شد

تو را من چشم در راهم.
کدوم شهری عزیزم ؟😣😥من تنبلی تخمدان دارم و موهام ب شدت کم پشت شدهکاش واس منم درمانی بود🥺😥

عزیزم من جای تو بودم ب ای تنبلی تخمدان هم میرفتم پیش کسی که طب سنتی و خوب وارده ،دکتری که من میرم اینقدر کارش خوب هست  اون شبی که رفتم مطبش از کرمانشاه و دوتا استان دیگه مجازی مریض داشت ،آشناهاشون میومدن دارو و میگرفتن .خدا حفظش کنه حتی پول وزیت نمیگره فقط پول دارو و حجامت و میگیره .

تو را من چشم در راهم.
خواهش میکنم عزیزم ولی اگر مشکلت مثل من هست حتما حجامت سر بکن و معجزش و ببین .خواهر شوهر خواهرم رفت د ...

مرسی عزیز دلم،لطف کردی

عزیزم من جای تو بودم ب ای تنبلی تخمدان هم میرفتم پیش کسی که طب سنتی و خوب وارده ،دکتری که من میرم ای ...

میشه آیدی پیج یا کانالشو لطف کنی منو هم مجازی ویزیت کنه

عزیزم من جای تو بودم ب ای تنبلی تخمدان هم میرفتم پیش کسی که طب سنتی و خوب وارده ،دکتری که من میرم ای ...

درسته عزیزم 

چجوری میتونم با دکترتون در ارتباط باشم؟؟؟

ممنون میشم اگ شماره ای اگ ازش دارید بهم بدید؟❤

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

عزیزم من روغن سیاه دونه گرفتم دارم شبا پوست سرمو باهاش ماساژ میدم،فرداش باید با چی سرمو بشورم؟آخه هر روز شامپو زدن خوب نیست

شما با چی سرتونو میشورید؟دکترتون چیزی در این باره نگفتن؟

والله من ریزش مو همیشه داشتم مخصوصا با دوتا بچه پشت هم ولی این دفعه وحشتناک شروع به ریزش کرد دکترم گ ...

سلام عزیزم دختر پسرتونو بردین برا جراحی کف پا؟قبلا تاپیک زده بودین دربارش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام خانمی 

تاپیک آخراون قفل بود 

من میخوام برای پسرم جراحی کف پای صاف انجام بدم

یعنی تشخیص دکتر این بوده 

شما جراحی کردید 

کاش اگر اینکارو کردید جوابمو بدید دلم خیلی آشوبِ