2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 21 پست
عزیزم اصلا تگران نباش نی نی من 10روز کار تکرد بچه ای که شیر مادر میخوره اشکال نداره ولی نذار عادت کنه شیاف بزار من گذاشتم و با روغن زیتون شکمش رو ماساژ بده
من و خدا سوار یک دوچرخه شدیم. 🚲 من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب ، فرمان دست من بود و سر دوراهی ها دلهره مرا می گرفت. تا این که جایمان را عوض کردیم حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا می رویم؟ برمیگردد و با لبخند می گوید: ” تو فقط رکاب بزن “☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من یه بار تو 4 ماهگی اینطور شد، رفتیم مسافرت،با اینکه عادت داشت روزی 2-3 بار کار کنه، تا 4 روز هیچ خبری نب.د... داشت از زور دل درد گریه میکرد، دیگه هیچیم نمیتونست بخوره... آخرش، بازش کردم. زیرش یه پلاستیک گنده پهن کردم، شکمشو یک کم ماساژ دادم ( البته انقدر دلش پر بود که ماساژم دردش میگرفت طفلی...) بعد پاهاشو تو شیکمش جمع کردم و مقعدشو با انگشت کوچیکم که چرب کرده بودم یک کم تحریک کردم....در عرض یک دقیقه سریع پی پی کرد، انقدر زیاد که تعجب کردم چجوری تو شیکمش جمع کرده اینا رو... ببخشید انقدر واضح گفتم.. ولی واقعا معجره کرد این روش....
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....