2777
2789
عنوان

همسایه پایینی همش میگه صدای دویدن پسرت میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10361 بازدید | 60 پست
امضام بخاطر شلوغیش نیست یه جایی میبرمش میترسه گریه میکنه از آدما میترسه

خیلی ناراحت شدم بخاطر اون کامنت

واقعا زشته انقدر بی فکر نظر میدن

فکر کنم خونتون نوسازه آخه یه تاپیک دوم هم گفتی از دست سروصدای طبقه بالاییتون اذیت میشی

کلا همه ناراضین 

کاش برید از اونجا

عزیز بنظرم حق داره درسته شماهم نمیتونی کاری کنی بچه هست دیگه .....

منو شوهرم طبقه همکف هستیم طبقه بالامون یه دختر کوچک داره جگرمون خونه دخترش فک کنم ی دوسالیش باشه شب ساعت سه خوابیدم یهو صدای گریش میاد صب خوابیدم خانومه میاد ببخشید معذرت میخوام خلط گلوشو با صدابلند در میاره(روشویی و سرویس بهداشتیشون طرف بیرونه صداش میاد)😐دخترشو میاره سرویس با داد و فریاد داد میزنه سر بچش... نمیگه ما اینجا آدمیمم ...دوروزپیش خواب بودم ظهر شوهرش با صدای بلند با گوشی حرف میزد تو پله ها یهو بیدار شدم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هم اونا حق دارن هم شما 

اونا دوست دارن تو خونه اشون آرامش داشته باشن 

و شما هم نمیتونی کاری بکنی 

پسرت رو با بازی فکری سرگرم کن به دردش هم میخوره

از همسایتون هم معذرت خواهی کن 

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
توروخدا تاپیک آخر منم ببین دارم دق میکنم 

عشقم خواهرشوهر نیستم من. انقدم از خونه بابام و پدرشوهرم دورم ک نطری ندارم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

از بس خونه ها رو بد میسازند جرات نداریم یه خورده بلند حرف بزنیم صدای جاروبرقی همسایه میاد خونه ما

از دستشویی صدا میاد

کسیم تقصیر نداره تو خونمونم ارامش نداریم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

همسایه بالایی ما هم اینجوری بود خییلی سخت بود یروز نمیتونستم بعد ناهار یه چرت بخوابم دقیقا تایم استراحت صدای بدو بدو میومد شما سعی کنین بیشتر بازی های نشسته انجام بدین باهاش یا حداقل تایم استراحت بهش یاد بدین شلوغ نکنه

توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤
راست میگه خب بیچاره  خونه محل ارامشه نه میدون جنگ

میدون جنگ نیست بخدا گاهی وقتا بازی میکنه اونم زود خسته میشه میشینه خیلی کم طاقتن همه همسایه ها هم میگن که اونا خیلی حساسن

دلم برات تنگ شده حسین

عشقم خواهرشوهر نیستم من. انقدم از خونه بابام و پدرشوهرم دورم ک نطری ندارم

یه راه حل بده،،،،چی بگم بهشون

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
یه راه حل بده،،،،چی بگم بهشون

در برا بچشون وا نکن. بگو شوهرت جدی تذکر بده گلم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊