2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لنگه شما هستم همش شبا بیدار روزا خواب اونم کلافه بین خوابو بیداریم همش ذهنم عین ساعت مشغوله خیلی اذیت میشم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
مشکلی چیزی تو زندگیت داری یا نه؟شاید ازبس بهش فکر میکنی اینجوری سیستم خوابت بهم ریخته

ن خداروشکر مشکلی ندارم مجرد بودمم همینجوری بودم زیاد میخابیدم شاید باورت نشه وقتی بیدار شدم بعد یساعت باز میتونم مث خرس بخوابم بخدا این خودش بدبخته

ن خداروشکر مشکلی ندارم مجرد بودمم همینجوری بودم زیاد میخابیدم شاید باورت نشه وقتی بیدار شدم بعد یساع ...

عزیزم ، سعی کن همش با قرص و دارو نمیتونی بی خوابیتو سرکوفت کنی باید خودتو به چالش بکشی ببینی چیا باعث خواب راحت میشه نویز سفید رو حتمن امتحان کن

من تا۳ظهر😕

من شبا خوابم نمیاد، تا ساعت ۶صبح بیدارم بعدش میخوابم تا ساعت ۳و۴بعد از ظهر 

فکر نکنم دیگه تنظیمات خوابم درست شه چند ساله اینطوریم متاسفانه😩

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
[QUOTE=163396006]منم عینه تو هستن بچه هم دارم تازه شوهرم ناهارم میاد[/QUمشکل من اینه ک شهوهرم نمیاد ...

تازه من دوست داشتم نیاد تا بدون دلشوره بیشتر بخوابم.من سه ساله اینطوری شدم درست بعد فوت مامانم دیگه هیچوقت شب نخوابیدم

عزیزم ، سعی کن همش با قرص و دارو نمیتونی بی خوابیتو سرکوفت کنی باید خودتو به چالش بکشی ببینی چیا باع ...

من قرص نمیخورم ببین قرص خواب بخورم چی میشه فکر کنم اونو دیگه بیست و چهاری خوابم😁

بلغمتو درست کن درست میشه😊 برنامه کارای فرداتم از شب قبل بنویس کارایی که دوست داری رو اول لیست بذار ...

چه چیزایی باید بخوریم یا نخوریم تا درست بشه؟؟

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید .