2777
2789
عنوان

مجردا بیاین...

130 بازدید | 19 پست

من برای ازدواج بیشتر به افرادی تمایل دارم ‌که اختلاف سنی زیاد داشته باشیم،

احساس امنیت بیشتری میکنم

شما هم همینطور هستید؟؟

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه فاصله سنی خیلی زیاد رو دوس ندارم نهاااایتش ۵ تا ۶ سال

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

من دوس داشتم همسنم باشه قبل عمل بینیم سنم بالا میزد با هر کی ام دوس بودم ازم بزرگتر بود من نمیفهمیدم اونا رو مم اهل گردش و بیرون اونا دنبال کار الان شوهرم همسنمه ۷ سالم دوس بودیم راضی ام

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

اختلاف سنی ۶ سال دوست دارم ولی اکثرا همسن یا کوچکتر سمتم میاد 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

آره دقیقا من دوس دارم همسرم مثلا 10 سال ازم بزرگتر باشه

همه دعوام میکنن بخاطر این ملاکم ولی خب من دوس دارم😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

از اختلاف سنی زیاد خوشم نمیاد چون دوست دارم تا زمانی که من جوونم و‌پرانرژی همسرمم جوون باشه،وضعیت پیش امده که دخترهابچی ۱۸،۱۹ ساله دارن با پسرهای ۳۰ تا ۳۵ سال ازدواج میکنن و بهش افتخارم میکنن!!! ده ساله دیگه اون دختر تازه ۳۰ سالشه تو اوج جوونی ولی مرد دیگه وارده میانسالی شده!!! همینطور که پسرا خوش اشتهان و دنبال دختربچه ان که زیاد تروتازه بمونه منم پسر جوون میخوام