2777
2789
عنوان

منتظر نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 33 پست
همین الان دوباره اشکم دراومد اخه چرااااا

میدونم خیلی سخته من اوایلش ک سقط شده بود از حاملگی دیگران ناراحت میشدم از بی بی چکای مثبت ک دوستان میزاشتن حالم بد میشد گریه میکردم...ولی مطمئن باش خدا بهتر میدونه اون صلاحتو میخاد خدایی نکرده دنیامیومد مشکل داشت هرروز میدیدش غصه میخوردی چی توکل کن ب خدا...

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ساله

منم ۴ سال شد 😐 ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه💚💚💚

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

من دوبار ای یو ای و دوبار ای وی اف ناموفق داشتم و دلیلشم دکتر میگه تو و شوهرت مشکل ندارین جنینامم کیفیتشون خوب بود رحمن سالمه هیستروسکوپی کردم مشکلی نبود هورمونیم مشکلی ندارم چرا نمیشه نمیدونم

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
اخه واقعا ادم تو حکمت خدا میمونه یکی نمیخواد چندتا چندتا میده که قدرشم نمیدونن یکی هم که میخواد هر ک ...

افرین منم امروز ب این فک میکردم یکی از دوستام چندوقت پیش رفت بچشو انداخت چون نمیخاست واقعا میگم خدایا حکمتتو شکر

افرین منم امروز ب این فک میکردم یکی از دوستام چندوقت پیش رفت بچشو انداخت چون نمیخاست واقعا میگم خدای ...

بعدازسقط چه قرص و داروهایی خوردی؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
من دوبار ای یو ای و دوبار ای وی اف ناموفق داشتم و دلیلشم دکتر میگه تو و شوهرت مشکل ندارین جنینامم کی ...

دقیقا ماهم مشکلی نداریم..الان ای وی اف کردم ۱۲ روزه انتقال دادم منتظر جوابم ..☺

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

نمیدونم چرا میترسم که مادر نشم همش دغدغه فکریم شده بچه

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
دقیقا ماهم مشکلی نداریم..الان ای وی اف کردم ۱۲ روزه انتقال دادم منتظر جوابم ..☺

انشاالله مثبت بشی به حق خانم فاطمه زهرا

بعدازسقط چه قرص و داروهایی خوردی؟

دکتر برام فرفروت نوشته بود با قرص های ک برای جلوگیری از عفونته....جیگر اوایل اصلا نخور البته من کورتاژ کردم چون تو شکمم زخم بود هر غذای سنگینی میخوردم...هضم نمیشد میمیردم و زنده میشدم از معده درد

انشاالله مثبت بشی به حق خانم فاطمه زهرا

انشاالله خدا از دهنت بشنوه 🌹

انشاالله برای همه منتظرا و مخصوصا شما💜

۲۱