کیا مث من منتظر نی نی هستن بیایین یکم درد و دل کنیم
خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
میدونم خیلی سخته من اوایلش ک سقط شده بود از حاملگی دیگران ناراحت میشدم از بی بی چکای مثبت ک دوستان میزاشتن حالم بد میشد گریه میکردم...ولی مطمئن باش خدا بهتر میدونه اون صلاحتو میخاد خدایی نکرده دنیامیومد مشکل داشت هرروز میدیدش غصه میخوردی چی توکل کن ب خدا...
وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
من دوبار ای یو ای و دوبار ای وی اف ناموفق داشتم و دلیلشم دکتر میگه تو و شوهرت مشکل ندارین جنینامم کیفیتشون خوب بود رحمن سالمه هیستروسکوپی کردم مشکلی نبود هورمونیم مشکلی ندارم چرا نمیشه نمیدونم
خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
نمیدونم چرا میترسم که مادر نشم همش دغدغه فکریم شده بچه
دقیقا ماهم مشکلی نداریم..الان ای وی اف کردم ۱۲ روزه انتقال دادم منتظر جوابم ..☺
انشاالله مثبت بشی به حق خانم فاطمه زهرا
دکتر برام فرفروت نوشته بود با قرص های ک برای جلوگیری از عفونته....جیگر اوایل اصلا نخور البته من کورتاژ کردم چون تو شکمم زخم بود هر غذای سنگینی میخوردم...هضم نمیشد میمیردم و زنده میشدم از معده درد
وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..