2777
2789
عنوان

داریم طلاق میگیریم بعد همسرم پیام داده میگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 140438 بازدید | 255 پست

من به نظر اویزون نیستی این چ حرفیه خب شوهرته بهش حس داری ...یعنی چی میگن اویزونی

من فک میکنم دوست داره ...

من جای تو باشم اگ عاشقش باشم اتفاقا ب بهانه مختلف میرم ببینمش تا ی جوری دلش نرم شه حماقت نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آویزان-نباشیم# 😐

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

یعنی  به نظر؛خودت  اگه با دیدنت حالی به حالی  میشد،  حاضر بود با بهانه‌های ای بیخودی طلاقت بده، ؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

سعی کن فراموشش کنی .چه فرقی داره که منظورش چیه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز