2777
2789
عنوان

خانما یه دقه اقا نیاد لطفا🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 59 پست
بهتره اینم بدونید که شکل واژن مادرزادیه برای هرکی یه شکلیه  نندازید گردن تنبلی تخمدان که تنبلی ...

بله اونم یکی از دلایلشه من مریض نیستم که الکی از خودم‌حرف دربیارم اینم‌تو یه مقاله خوندم متاسفانه عکس لود نمیشه نمیدونم‌مال من اینطوره یا سایت کلا خرابه 

به دکترم‌مراجعه کردم‌گفت به خاطر نوسانات هورومونیه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

عزیزم من وقتی ازدواج کردم فهمیدم کیست تخمدان دارم 3 سال دارو درمون خوب نشدم عمل کردم بچه دار نشدم من و شوهرم هیچ مشکل خاصی نداشتیم با آی وی اف باردار شدم خداراشکر 

شما سونو دادی میخوای ازدواج کنی

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم‌لابیا پلاستی رشد غیر عادی اندام تناسلی خانم هاست که باعث عفونتای مکرر یا عدم اعتماد بنفسشون میشه ...

لابیا پلاستی اسم عملشه قشنگ بگین مشکل در لابیای کوچک یا بزرگ دارم میخوام عمل کنم بهم گفتن با لابیا پلاستی مشکلتون حل میشه 

من بی احترامی نکردم که طرفم بخواد ناراحت بشه ناراحتم میخواد بشه که بشه به من چه اومدین میگین که لا ...

خانم‌ محترم‌از تاپیکم‌برو بیرون تو همه چیز دون جمعی اوکیه ولی من دیگه اعصابم کشش نداره به کسی چیزی ثابت کنم 

حرفتو زدی ممنون

موفق باشی....

خدانگه دار

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
لابیا پلاستی اسم عملشه قشنگ بگین مشکل در لابیای کوچک یا بزرگ دارم میخوام عمل کنم بهم گفتن با لابیا پ ...

اره با لابیاپلاستی حل میشه واسه همین دنبال دکتر جداح میگردم...

عزیزم من وقتی ازدواج کردم فهمیدم کیست تخمدان دارم 3 سال دارو درمون خوب نشدم عمل کردم بچه دار نشدم من ...

اره 😔❤

دکتر اصف جاه عالیه در زمینه زنان البته اگر ایران باشه دکتر خانمم

شما پیش ایشون عمل داشتید؟

خانم‌ محترم‌از تاپیکم‌برو بیرون تو همه چیز دون جمعی اوکیه ولی من دیگه اعصابم کشش نداره به کسی چیزی ث ...

اه اه واقعا که چقدر بی تربیتی

اعصاب نداری تاپیک نزن که بپری به ماها

🤚از خدامم نبود ک بیام تاپیکت ک میری برو بیرون

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اه اه واقعا که چقدر بی تربیتی اعصاب نداری تاپیک نزن که بپری به ماها 🤚از خدامم نبود ک بیام تاپیکت ...

تربیت هرکسی از حرف زدنش معلومه من توهین نکردم‌محترمانه باهتون حرف زدم 

لطفا حرمت خودتون حفظ کنید 

دفعه بعدی اگه ریپ زدید نه در حد شخصیت خودم بلکه درحد لیاقت خودتون باهاتون حرف میزنم...

تربیت هرکسی از حرف زدنش معلومه من توهین نکردم‌محترمانه باهتون حرف زدم  لطفا حرمت خودتون حفظ کن ...

بله مثل اینکه کاملا معلومه از حرف زدن چ میترسونی منو وای🤣

شمام دیگه ریپ نزن لطفا

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بخدا من که بریدم حالا اون موهای زائد و جوشای صورت هیچی ولی همش عصبیم شکمم یه کم‌بزرگتر شده که ار علا ...

منم کلی تلاش میکنم باردار نمیشم😞😖

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  
منم کلی تلاش میکنم باردار نمیشم😞😖

انشالله همین روزا خبر بارداریت و بشنوم‌گلم

خیلی اذیتم خودم‌به درد خودم درگیرم تاپیک زدم شاید کسی کمکی بتونه بکنه یه عده ریختن سرم‌ پلی کستیک چه ربطی به لابیا داره 

یکی نیست بهش بگه ادم حسابی حتما یه ربطی داره که طرف بخاطرش تاپیک زده 

اینقد دلم از ادمای اینجوری که همش‌میخوان‌ثابت کنن طرفشون نفهمه یا چه میدونم دروغ گوعه پرع

دوسته من تا جایی که من تو نت خونده بودم

این موضوع ژنتیکیه اگرم اعتمادبنفس ندارید چون فک میکنید بعدا همسرتون خوشش نیاد

اصلا مهم نیست ظاهرش اون درهرظاهرو رنگی برای مرد محرکه الکی خودتو اذیت میکنی وقتی ازدواج کنی میفهمی اصلا مهم نبوده ظاهرش

دوسته من تا جایی که من تو نت خونده بودم این موضوع ژنتیکیه اگرم اعتمادبنفس ندارید چون فک میکنید بعدا ...

ممنون گلم‌بخاطر لحن قشنگت ولی ژنتیکی یه دلیلشه یکی از دلایل دیگه اش تغیرات هورمونی هستش که بخاطر پلی کستیک ایجاد میشه

بحث اعتماد بنفس و اینا نیس مشکل من اینه که همش عفونت میگیرم یا اصلا‌شلوار تنگ نمیتونم بپوشم عرق سوز میشم ک هزارتا بلای دیگه....

@زینبمممم  

ببخشید گلم مزاحم شدم شما لابیاپلاستی انجام دادید؟

دکترتون کی بوده راضی بودید؟