2821
2789
من به زور شوهرمو راضی کردم ماهی یه مقدار پول از حقوقش بذاره کناره گفته طلا قسطی بخری میدم خودم پول ...

خوب کردی من هرچی بدبختی میکشم از دست شوهرمه  ولی دیگه تصمیم گرفتم کاره خودمو بکنم ایشالا هرچی خیره

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍
من به زور شوهرمو راضی کردم ماهی یه مقدار پول از حقوقش بذاره کناره گفته طلا قسطی بخری میدم خودم پول ...

یک کم صبر کن اگه اومد پایین که هیچی وقتی دیدی صعودی داره میشه برو بخر طلای دست دوم یاسکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کم صبر کن اگه اومد پایین که هیچی وقتی دیدی صعودی داره میشه برو بخر طلای دست دوم یاسکه

سکه بخرم که چی بشه یروزی گرون شه بفروشیم به اموال شوهر  اضافه کنیم😁😁

خودم هیچی طلا ندارم خونه خریدنی همه ارو فروختم دادم اقا خونه خرید بنامم نکرد حالا میگم یه تیکه بخرم استفاده کنم

اره دنبال دست دومم😍

رفیقم بود 

برای خرید طلا هیچوقت نباید تامل کنی و اگه درازمدت بهش نگاه کنی همیشه سودآوره. الان بهترین وقت خریده

سکه بخرم که چی بشه یروزی گرون شه بفروشیم به اموال شوهر  اضافه کنیم😁😁 خودم هیچی طلا ندارم خون ...

اگه طلا نداری که طلای دست دوم بخر ولی قسطی نخر با پول خودت بخر و از شوهرت بگیر باز اونم خورد خورد طلا بخر

سکه بخرم که چی بشه یروزی گرون شه بفروشیم به اموال شوهر  اضافه کنیم😁😁 خودم هیچی طلا ندارم خون ...

اگه تهران هستی آدرس طلا فروشی بدم آقا هه خیلی منصف هست البته اگه هنوز باشه 4 سال پیش میرفتیم خرید یادش بخیر اون موقع پولدار بودیم

2825
2823
2791
2779
2792