2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلیی ولخرجم؟من با این اعتیادم چ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 197 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی خیلی لباس میخرم همچی سه تا سه ولی اصلا دلم نمیاد چیزی پرت کنم بیرون خیییلی بد دوس دارم لباس ...

چند تومن دونه ای؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
منم عاشق مانتو ام البته مادرم خیاطه خیلی برام هزینش کمتر میشه، از نصف هم کمتر ولی خب کلی بهم غر میزن ...

شما جز مخلوقات برگزیده خداوندی

دوست منم مامانش خیاطه لاناتی😅

نرای هول و عوضی درخواست ندن😒من متاهلم و عاشق شوهرمم بی ناموس درخواست نده

چقد خوش خرید هستید☺

اگر دنبال شغل و درامد هستید میتونید امضای منوبخونید شاید بدردتون بخوره 

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
چ اسمای خارجی ای دارین😅😍

ولی ساخت داخلیم😁اسم مارکمون خارجکیه فقط

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خوشبختم ماریا جان مهربون و عزیزم از اشناییت❤❤😉😉

قلبونت بشم😍منم ذوق مرگم از اشنایی شما😘😍

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
چقد خوش خرید هستید☺ اگر دنبال شغل و درامد هستید میتونید امضای منوبخونید شاید بدردتون بخوره 

نتورکه؟

میگه ازدواج کنی دیگ برات نمیدوزنم پرو شدی منم میخوام همیشه مجرد بمونم😂

میشه منو به خواهری خودت قبول کنی؟😅

چند تومن دونه ای؟

من فقط تخفیف باشه چند تا چند میخرم از کفش ملی خریدم سه تاش شد ۳۰۰😁😁 موضوع پولش نیس

موضوع اینه ک کمدم شلوغ میشه نمیپوشم از مد میافته تازه برمیدارم میپوشم

فکر کنم چهارتا مانتوام از سال ۹۸مونده کمدم هنوز مارکشم روشه ولی خو گرون نخریدم یکیش ۱۵۰ یکیش ۱۷۰ یکیش ۸۸ یکیش ۶۸ یدونم دوختم ۱۵۰افتاد برام 

البته اینا اونایی بود ک نپوشیدم اونایی ک یکی دوبار پوشیدم فکر کنم سر هم ۱۵تا باشه مانتوام شایدم بیشتر 

ولی من هیچوقت از تیپم راضی نیستم چون انقد شال و کفش و کیف دارم گیج میشم نمیتونم ست کنم 

شما چندوقت یبار میخریو؟