2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابت این که دائما ترشح ازم دفع میشه چی،بابت این خجالت نکشم یا بکشم 😂❤ راضی ای ؟دردش خیلیه ؟من زیر ...

خب برو دکتر شاید مشکل داشته باشی خدایی نکرده

شب قبلش میری حموم خب قشنگ خودتو بشور قبل لیزرم برو دستشویی یه دور با دستمال تمیز کن بعدم قبل لیزر ژل میزنه درد زیاد نداره بستگی به طاقت داره بعدشم اینکه اون تو رو که کار نداره 😑😑😑اره راضی ام جلسه چهارمم در میاد ولی خب کمتر گفت طول میکشه تقریبا ۸جلسه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
من چونمو با دستگاه دایود مارک دکا انجام دادم درد داشت زیاد

ژل خنک کننده زد یا دستگاه باد ؟ تند باید میکشید ک دردش کم تر شه ،البته به استانه تحمل درد فرد هم بستگی داره ،من با دستگاه باد راحت نبودم و با ژل راحتترم 

ژل نمیزنه واسه من.دستگاهت چیه؟

الکساندرایت....کولینگ هم داره دستگاه ولی قبل لیزر یه ژل میماله حالا نمیدونم خنک کننده ست چیه ولی هرجارو بخواد بزنه قبلش ژل میزنه....

الکساندرایت....کولینگ هم داره دستگاه ولی قبل لیزر یه ژل میماله حالا نمیدونم خنک کننده ست چیه ولی هرج ...

مال منم الکساندر بود ولی ژل نمیزنه دستگاه باد خنک کننده داره فقط.

یاشاسین آذربایجان💓✌

مال منم الکساندر بود ولی ژل نمیزنه دستگاه باد خنک کننده داره فقط.

خب شاید بجاش از اون استفاده میکنه ....یا مثلا اونا که دستگاهشون قدیمی تر کمپرس یخ میزارن هرکسی یه روشی داره عزیزم شاید از نظر اون دستگاه بهتر باشه من که از این جلسه میخوام بی حسی بزنم چون درجه ش خیلی رفت بالا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792