گوشی بهش دادم میگم بابا با خط قبلی من که دستته تلگرام نصب نکن همه دوستام و آشنا ها دارنش باز پاشده نصب کرده خالم اومده بد و بیراه بهم گفته که آبروم رفت این پدر بنده هم جواب داده آنقدر داغ کردم نفهمیدم چی دارم میگم
حالا شاید اون دلش بخاد ب باباش فحش بده شما ک مثلا مادرت بهت تربیت داده چرا ب مادر ایشون بی احترامی ...
بله داده در کل تربیت دختر بیشتر با مادرشه نه پدر قبول داری ..اگه مادر تو قید حیات هم نباشه میشه حداقل یک مادر ناتنی جایگزین کرد ولی پدر ناتنی نمیشه
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون هم از این جوان های دهه ۷۰ به بالا که اکثرا زنجیر دور گردن دارن مثل قلاده سگ ...معنی کلمه ازدواج ...
من نه قلاده میندازم گردنم نه اهل دوست و رفیق و کافه و بیرون رفتنم نه پول ازش میگیرم برای لباس دانشگاهم که ثبت نام کرده بودم انصراف دادم به خاطر بی پولی و تنها خرج ماهیانم نت و سالی یبار مانتو میخرم برای عید واقعا برای همتونم متاسفم حتی حالم از خدا و ادماشم بهم میخوره
اره واقعا..من که متعجب شدم تو این تاپیک اینقدر از این چیزا دیدم تو سایت که خ ...
دقیقا منم عمرا تبادل نظر کنم با این جماعت فقط سوال داشته باشم پیدا نکنم گوگل میپرسم
از بچه ۱۰ ساله تو این سایت هست تا ادم ۴۰ ساله از فرهنگ منفی صد تا فرهنگ خوب تو این سایت هست کلا مردم جالبی نیستیم بخوایم واقعیتو در نظر بگیریم جهان_سوم_همینجاست#
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
اون هم از این جوان های دهه ۷۰ به بالا که اکثرا زنجیر دور گردن دارن مثل قلاده سگ ...معنی کلمه ازدواج ...
چی میگی برای خودت تو اصلا میدونی پدرش کیه.که حالا یه حرفی زد شد سگ پدرو مادرایی هستن که فقط بچه پس انداختن بلدن هنر زیادی نیست همه حیووناهم بچه پس میندازن تموم کنین این تقدس گرایی رو
من پدر م فوت کرده یکسال ازدواج کردم پشیمون میگم کاش بیشتر با بابام وقت میدونم دوست عزیزپدرمادرنعمته منم تو خونه پدری سختی کشیدم کتک فوش تهمت ولی الان میگم کاش پدرم بودهیچ کی پدرمادرنمیشه پدرم پارسال بهمن ماه فوت کرد من نتونستم آخرین بار بینمش الانم دلم پرمیکشه چشمم دنبال دره بیاد خونم باورنمیشه پدرم فوت کرده. ........
پدر منم نمیدونست چندساله مدرسم کجاست ولی سایش بالا سرم بود الان ندارمش شدم یه افسرده شما میگی بلم برنمیگردم منم همینو می گفتم ولی بعد پدرم دیگه حتی نمیتونم به همسرم محبت کنم پدرهرچقدربدباشه بازم سایش بالاسر آدم باشه من 8 ماه بعد عروسی پدرم فوت کرد ولی میدونم بازم هوا مو داره😔💔 ..........
میدونم بعضی پدر ها پدری نمیکنن یکیش پدر خودم حتی به مامانم هم خوبی نکرده از دستش دل چرکین هستم مخصوصا بخاطر مادرم ولی با این حال هیچ وقت نتونستم خودمو راضی کنم بهش بی احترامی کنم یا پشتش این مدلی حرف بزنم آخرش پدرمون هست
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بابلهاعشقن .....ما۵تاییم ۴تامون ازدواج کرده یکیش مونده برای اون هرچی خوراکی بخره براماهم میخره زنگ ...
خدا پدرتونو حفظ کنه همه پدرا اینجوری نیستن ذات ادمی خوب باشه خوبه بد باشه صد بارم پدریامادر باشه درست نمیشه حتی با بچش کم پدرمادر ندیدیم که چه بلاها سر بچه هاشون میارن