این پست رو می نویسم خطاب به دوستانی که اگر کسی فقط کلمه "همسر" رو بکار ببره میگن "یعنی تنها دستاورد شما تو زندگی همینه؟"
اما اگر کسی بگه سه، چهار سال پشت کنکور هستم برای قبولی در رشته پزشکی نمیگن "یعنی تنها دستاورد شما تو زندگی همینه؟" (دقت کنید که "طرز نگاه" به قضیه رو دارم بیان میکنم...ممکنه کسی این کار رو با ارزش بدونه حتی اگه آخرش هم قبول نشه و ممکنه کسه دیگری نه)
■بسیاری از این دوستان همسر داشتن یا تمایل به ازدواج را مایه ننگ اما در رابطه بودن(in relationship) را نشانه ای از فرهیختگی و سبک زندگی امروزی می دانند.
■متن زیر از خانمی(Rachael)هست که تو کشوری زندگی میکنه که این راهی که فرهنگ ایران چند سال اخیر داره طی میکنه رو خیلی سالها پیش رفته و چشیده.
محمد:
Even though my comment looks like so far away of the matter regarding these stunning idea of making cards😊👌 but I just wanted to indicate to something that and according to my perspective I see that marriage in earlier time better thousands of times than having a prohibited relationship before marriage , because having such relationships without declaration is something atrocious in my own point of view
Rachael:
That is why we get married young but only if we have found the right person. It can saves a lot of pain and suffering. Most people I know who married young have wonderful marriages but sadly not everyone.