2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت دلار دست ایرانیا نیس که ببرن بالا

قیمت دلار دست مردم خودمووونه 

وقتی همه هجوم میبرن بفروشن میشه ۱۵ 

وقتی همه هجوم میبرن بخرن میشه ۳۰ 

چرا وضع ما انقدر بده به خاطر اینه که هر بلایی سرمون بیارن قبول میکنیم فکر میکنیم زرنگیم میریم دلار ۳۰ تومنی میخریم که اگه ترامپ اومد دلارمون بشه ۴۰ تومن

دلار صرافی ملی 22890

دلار بازار 25000 تومن

اثر روانی انتخاب بایدن در حال خنثی شدن و قیمت بازار متاسفانه دوباره در حال افزایش است.

سکه نسبت به دیروز  یک میلیون تومن افزایش قیمت داشته تا الان

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند

دقیقااا الان اونایی که دلار ۳۰ خریدن دارن تمام تلاششونو میکنن که دلار نیاد پایین اینجا همه رو متقاعد میکنن که قراره وضع بدتر بشه

در صورتی که قیمت دلار با وضع تحریم ۱۳ شده بود یعنی ۴برابر گرون شده نسبت به دوسال پیش که خودش کم نیست 

امااا مردم از ترس ترامپ هجوم بردن و دلار شد ۳۰ تومن و باید بیاد پایین 

یعنی چی که فکر میکنید با دلار ۳۰ تومن میشه زندگی کرد ؟؟؟

قیمت دلار دست مردم خودمووونه  وقتی همه هجوم میبرن بفروشن میشه ۱۵  وقتی همه هجوم میبرن بخ ...

سالها پیش زمانی که من متولد شدم پدر بزرگ پیر من بذر درخت "اگر" را به یمن تولد من در منزل پدریمان کاشت. اینک پس از 39 سال که ریشه های درخت "اگر" سترگ گردیده و شاخه های آن تا آسمان هفتم بالا رفته هر روز و هرسال از ثمره آن درخت نامیمون "اگر" که چیزی جز یأس، افسوس و نامیدی نیست کام خویش را تلختر از پیش میکنیم و بر روان پدر بزرگ پیر مرحوم خویش درود میفرستیم.
خدایش بیامرزاد.

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند