2777
2789

خانوما از وان شیر که در اومدین(البته نمیدونم ۱۵۰ لیتر!!! ظرفیتش و با شیر پاستوریزه پر میکنین یا شیر کیلویی😏😅) 

اگه دل شکسته یا بی انگیزه اید یا در مورد کسیکه باهاش تو رابطه اید چیزی آزارتون میده، با یه روانشناس درد و دل کنید. و کمک تخصصی و التیام موثر دریافت کنید.

ماساژور که به بدنتون استراحت داد😏😅برای ارتقای خودتون و توانایی حل مشکلات تون کتاب بخونین.

پوست پسته ها رو که جمع کردین و سیخ جگرا رو که شستین😏😅 یه چکاپ کامل بدین و از وضعیت بدن خودتون مطلع بشین.سونوگرافی رحم و ضمائم و ماموگرافی سالانه فراموش نشه.

تو فضای ازاد که رفتین برا تصمیم گیری 😏😅  یادتون باشه آدمی که تو قلبش کینه و حسادت و بدخواهی جاخوش کرده باشه، تو بهشتم باشه باز آزاد نیست. بجای تلاش برا درست کردن ادما، رابطه تون باهاش تنظیم کنین.

خلاصه بخودتون برسید خانوما🌹

جاست_فور_فان#  

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برم پر بازدید ها و بیام  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

من کلا زندگی رو سخت نمیگیرم

دلیل پیشرفتمم همینه

گور بابای حرف مردم

من یه بار به دنیا اومدم و باید ازش استفاده کنم

حتی گاهی موهامو شونه نمی زنم ولی کتابمو می خونم

هر روز باید یه کلیپ یا ویس آموزشی گوش بدم

اون همه شیرم هدر نمیدم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌