2777
2789
عنوان

ختم ذکر یازهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

14 تا برای خودم و.به نیت راضی شدن.مادرشوهرم.و مستقل شدنمون

14 تا برای  حاجت@rahaa98  

14 برای حاجت @آناعشق  

14 تا برای حاجت @اعتصامی  

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
14 تا برای خودم و.به نیت راضی شدن.مادرشوهرم.و مستقل شدنمون 14 تا برای  حاجت @rahaa98   & ...

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

منم 200 تا به نیت حاجت دل شما و استاتر و همه شرکت کنندگان

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍  منم 200 تا به نیت حاجت دل شما و استاتر و هم ...

خواهش گلم♥♥♥♥حاجت رواشین الهی🤲🏻

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
14 تا برای خودم و.به نیت راضی شدن.مادرشوهرم.و مستقل شدنمون 14 تا برای  حاجت @rahaa98   & ...

ممنونم ازت عزیزدلم ❤

الهی بزودی خبر خانه دارشدنت رو بهمون بدی 🤲

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )