2777
2789

تو تاپیک قبل گفتم مبل کلاسیک دارم و قصد دارم مبل ال هم بگیرم .

حالا یه مهمانی رسمی در پیش دارم  مبل کم میارم همون مبل ال رو مثلا کمی نزدیکه این مبل کلاسیک ها بزارم یا از همسایه مبل قرض بگیرم ( مثلا صندلی نهارخوری قرض بگیریم)

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیدمان رو عوض‌کن قرض خیلی زشته. نداری هم‌کرایه کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
از همسایه مبل قرض بگیری؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! هیج وقت این کار رو نکن

دو سه تا صندلی از طبقه بالایی بگیرم بده ؟

میخوای کلاس بزاری جلو مهمان بعد اونوقت بری ته بی کلاسی از همسایه قرض بگیری!!!!

اوه  اوه  به این فکر نکرده بودم 🤔

پس همون مبل های ال رو که قصد دارم امروز بگیرم و مبل کلاسیک خودم کافیه

ولی الان چه وقت مهمونیه دوست عزیز؟ کرونا_را_جدی_بگیرید#  

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خونه سرامیک بدیش همینه...مهمون زیاد بیاد و مبل کم بیاد میشه معضل نمیشه پتو بندازی طرف بشینه راحت

اتفاقا به این فکر کردم که پتو بندازمرو زمین بشینن ولی بدبختی پشتی ندارم . پشتی خوب الان قیمته یه دست مبله 😅

من باشم خونمو با مبل زیاد شلوغ نمیکنم دو سه تا صندلی راحتی برو بخر همین 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ولی الان چه وقت مهمونیه دوست عزیز؟ کرونا_را_جدی_بگیرید#  

دیگه یه مراسم خواستگاریه که تا الانم سه ماه عقب انداخیم