2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخوری بمیری بخابی تو قبر ک چی با اون طومار افتخاراتت 

برو حیاط هوا بخوره کلت 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

برو از تو گونی بردار احتمالا دارین 😐

چرا من فک میکردم قرص برنج همون برنجه ؟ 😐😐😂😂😂 

خیلی خنگ بودم 😂 

بعد هر کی میگفت با قرص برنج خودکشی کن یعنی تو بعضی از تاپیکا راه حل خودکشی میدادن با قرص برنج 

تو دلم میگفتم مگه برنج ادم میکشه ؟ 😂😂😂

بعد میگفتم لابد  نپختش میکشه 😂😂😂😂😂😂😂

نخور عزیزم  من الان بیمارستانم یکی قرص برنج خورده وای اگه حالشو ببینی فقط جیغ میزنه اسم مادرش ...

وااای چ دردناک هیچ فایده ای هم نداره اکثرا بعدا پشیمون میشن اما دیگه راهی نیس مخصوصا قرص برنج محال زنده بمونی شده بعد یک هفته یا یک ماه ک خییییلی کم پیش میاد اما میکشه آخر 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

کسی ک میاد اینجا تایپ میکنه میخوام خودکشی کنم دلش خیلی پره ولی کسیو نداره درد و دل کنه

یکی رو اینجا پیدا کنید هر حرفی دارید بهش بزنید تا اروم شید چون همدیگرو نمیشماسید ادم راحت تره، ولی فکر خودکشی رو نکنید....خودکشی اول بدبختیه...🌹🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792