2777
2789
برای آدمای مومنی هست که ادعا دارن و همه کار میکنن جانماز آب میکشن...کلآ خانواده شوهرمم اینجورین خیلی ...

جالبه

ولي خب ادماي بد بهشت نميرن🥺واسه همينم واسم سوال شد

اميدوارم يا همه ادما خوب شن يا اين دنيا تموم شه!

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اره مهمونیا  مسافرتا  حتی دانشگاه  اینجور جاها با خودم شورت یه بار مصرف میبرم  ...

بعد توي اون دستشويياي كثيف دانشگاه شلوارتو درمياري شورت عوض ميكني؟!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوفت بیرون برید یامهمونی تکلیف چیه؟؟

یه بار مصرف میبرم با خودم همه جا 

مثل دستمال کاغذی تو کیفم هست 

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
آره یک تعجب آوره  ولی این عادت از بچگی باهامه  هیچ وقت نتونستم همون شورتو مجدد بپوشم

چ عجیب. 

اخه وقتی ادم خودشو خوب میشوره خشک میکنه  و هر شب عوضش میکنه ک مشکلی نیست. 

جالبه عادتت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیرم یه صابون یا شامپو مخصوص داشته باش هر با رکه خواستی بشوری صابونو بمال اون قسمت که خیلی در تماس ...

ممنون عزیزم😚

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜
یه بار مصرف میبرم با خودم همه جا  مثل دستمال کاغذی تو کیفم هست

یه بارمصرفم مگه داریم چه جالب من نمیدونستم

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩
بعد توي اون دستشويياي كثيف دانشگاه شلوارتو درمياري شورت عوض ميكني؟!

دانشگاه خیلی کم برام پیش میومد 

شاید تو کل 4 سال 2 بار یا 3 بار 

سرویس دانشگاه ما تمییز بود دستشویی بین راهی که نبود  

ولی تو مدرسه یکم سختم بود 

وقتی احتیاج به سرویس داشتم 10 مین قبل زنگ تفریح میرفتم  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
جالبه ولي خب ادماي بد بهشت نميرن🥺واسه همينم واسم سوال شد اميدوارم يا همه ادما خوب شن يا اين دنيا ...

منظورش اینه ما بهشت نمیخوایم باشه برای همین مومنا که همه کار میکنن بخدا اینارو خدا بیشتر دوست داره اینقدر کارا میکنن و هر روز خوشبخترن

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜
چ عجیب.  اخه وقتی ادم خودشو خوب میشوره خشک میکنه  و هر شب عوضش میکنه ک مشکلی نیست.  ...

آره واقعا خسته کننده ست 

ولی من اصلا الان  نمیتونم ترک کنم از بچگی مامانم نباید اجازه میداد عوض کنم

شایدم بیشتر😝😝😝😝

خواهر شوهر من نیستی؟؟؟؟

دخترم هر دفعه میرفت دستشویی لباس زیرشو میشست آویزون میکرد

تصور کن دختر ۵ ساله

یه بار تو خونه ی مادر شوهرم همین حرکت رو کرد خواهر شوهرم گفت به من رفته منم همین عادت رو دارگ

منم گفتم چیز خوب که ازتون به ارث نمیرسه

باهاش کار کردم از سرش انداختم الان روزی ۳ بار مثلا عوض میکنه

🖤 
یه بارمصرفم مگه داریم چه جالب من نمیدونستم

آره بابا پره همه جا

منظورش اینه ما بهشت نمیخوایم باشه برای همین مومنا که همه کار میکنن بخدا اینارو خدا بیشتر دوست داره ا ...

هعييي درسته

ولي خب مطمعنم مشكلي هم دارن ولي تو ظاهر نشونش نميدن

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خواهر شوهر من نیستی؟؟؟؟ دخترم هر دفعه میرفت دستشویی لباس زیرشو میشست آویزون میکرد تصور کن دختر ۵ س ...

من نه شایدکاربر سلطان کاربری

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩