2777
2789
عنوان

كدوم پسر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 71 پست
منم دوسش دارم عاشقش نيستم ولي خوشم مياد ازش  فقط از جلف بازياش خوشم نمياد كه اونم ميگفت هرجور ...

نمیتونم قضاوت کنم

ولی طبق تجربه خودم آدما تغییر کلی نمیکنن چون ۲۵ سال اینجوری تربیت شده

تغییرات جزئی هست که اونم احتمال بازگشت هست

ولی قضاوت نمیتونم بکنم درباره این آقا پسر

اون اولی هیچ احساساتی بروز نمیده ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها شده بخوام بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنم حالا تو هر زمینه ای

ولی انتخاب بین خوب و خوبتر نداشتم  

هر کدومو که خودت دوسش داری انتخاب کن دوتاشون خوبن والا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
نمیتونم قضاوت کنم ولی طبق تجربه خودم آدما تغییر کلی نمیکنن چون ۲۵ سال اینجوری تربیت شده تغییرات جز ...

چرا ميگه كه دوستم داره و اصرار به ازدواج داره ولي من نميخوام زود تصميم بگيرم و ميدونم از زندگي الان ميخواد زندگيشو سر و سامون بده و دنبال ارامشه تا هيجان

اون اقای دندونپزشک یه کیس فووووق العاده اس ولی برای یه دختر 30 ساله

شما الان 20 سالته اول جونیته شاید بخوای هیجان و سر و صدا وارد زندگیت کنی و جوونی کنی و... ولی ایشون به سنی رسیده که دنبال ارامش و سکون هستش

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
از کجا اطمینان دارید ؟ شاید تو این سه سال شخصیتش تغییر کرده هنوز میبینینش ؟ 

نه سه ساله نديدمش ولي از روي عكساي اينستاش ميدونم هنوزم بچه اس و مسخره بازي در مياره😬

من بيشتر از پسراي سر سنگين خوشم مياد وليييي اون اينحوري نيست 

از يه طرفم ميگم ن اينجوري بهتره 

چون من بخاطر اتفاقايي ك تو بچگيم برام افتاده عصبانيت كسيو ببينم گريه ميكنم ناخوداگاه بهم ميريزم...

ولي از دوستم سراغمو گرفته چند بار و پيام رسونده دلش تنگ شده

من چيزي نگفتم

والا عاشق نيستم 

خب شخصیت خودت چطوریه؟

اهل هیجان و شلوغ بازی و سفر و شیطنت و ... هستی؟

یا یه دختر اروم و منطقی که دنبال ارامشه؟

خب خیلی مهمه که خودت روحیه ات با کدوم سازگار تره

خب شخصیت خودت چطوریه؟ اهل هیجان و شلوغ بازی و سفر و شیطنت و ... هستی؟ یا یه دختر اروم و منطقی که د ...

من اصن اروم نيستم و خيلي تو رابطه با اوليه اذيت شدم بخاطر همين چندين ماهه رابطمون سرد شده 

ولي خب بخاطر شرايط خوبش بهم نزدم 

نه سه ساله نديدمش ولي از روي عكساي اينستاش ميدونم هنوزم بچه اس و مسخره بازي در مياره😬 من بيشتر از ...

دلتون با این آقا نیست

بعدا تو زندگی احتمال داره خدایی نکرده اختلاف بیفتین سر همین مسائل که الان میخواین چشم پوشی کنین

دقیقا مثل من

چشم پوشی کردم،  شکست خوردم

ولی بچه بازیهاش چجوریه ؟ دقیقا چی میگه

كاش حوون تر بوووود

ببین میگم که

بستگی به خودت داره

منم 20 سالمه ولی مورد اول رو ترجیح میدم به دومی

چون با روحیاتم سازگار تره 

تو هم باید خودت رو بشناسی و انتخاب کنی

من اصن اروم نيستم و خيلي تو رابطه با اوليه اذيت شدم بخاطر همين چندين ماهه رابطمون سرد شده  ولي ...

خب از یه مشاور کمک بگیر

و اگه میتونی درمورد مشکلاتتون و دلایلی که باعث سردیتون شده بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

دلتون با این آقا نیست بعدا تو زندگی احتمال داره خدایی نکرده اختلاف بیفتین سر همین مسائل که الان میخ ...

راستش اين بچه بازيايي ك ميگم اولش اصن من اوكي بودم

از بس دوستم گفت چرا اينجوريه حساس شدم 

مثلا كلاه ميپوشيد يا لباساي لش ميپوشيد كه من گفتم نپوش اونموقع گفت باشه هرچي تو بگي ميپوشم ...