2777
2789
عنوان

اخلاق با زنم دگ چیکار باید میکردم ک نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 82489 بازدید | 417 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شنیده بودم همکارا پشت همو میگیرن 🙄ندیده بودم که حالا دیدم ...

بس کن دیگه بابا

مشکلت چیه؟؟؟

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم بخدا کمکش میکنم اون روز تولدش بود براش تولد گرفتم کادو خریدم فامیلا اومدن دو روز اینا خوب بود ...

اول بگم که خیلی آقایین واقعا دستتون درد نکنه توروخدا توروخدا توروبه خدا کمکش کن یه وقت ازش سرد نشین بهش خیانت نکنین عاجزانه خواهرانه خواهش میکنم زن میشکنه زن داغون میشه بخدا من خودم خیانت دیدم انگار مرده متحرکم دوتا بچه دارم افسرده شدم شدید اعصاب برام نمونده اصلا ،خیلی آقایین که دارین مشکل همسرتونو حل میکنین ببخشید البته من تجربه خودمو گفتم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5356565/دوستان-خواهش-میکنم-بیاید-حاجت-دارم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
خانوم عزیز‌من معذرت میخوام  ببخشید لطفا دیگه ادامه ندید اشتباه از من بود استارتر اصلا پستمو ...

نیازی نیست تقلای جلوه گری مثبت داشته باشید شما اگر واقعا براتون مهم بود براتون بعد تذکر مودبانه ی اول من باز ادامه نمیدادید به هر حال من قضاوتتون نکردم ک بگم شما حتما فلانید گفتم اینجور حرف ها رو زدن ی همچین وجهه ای داره 

نه از اونا نه اینجا تو سایت زنونه نباید نظر بخواد اکر راست میگه میرفت مشاور میرفت دکتر میرفت روانش ...

اینجا سایت زنونه نیست..سایت عمومی هست..وقتی وارد میشی تعیین جنسیت میکنی که زن هستی یا مرد.....اگه فقط برای خانوم ها بود دیگه جنس مرد رو نمیزاشتن

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
نخ داد؟ اون کامنت قبل از این کامنتی که ریپ زدی پاک کرده

با من بود 😔😔😔

گفتم کاش شوهر منم‌مثل شما کمی هوای منو داشت.به خانومت محبت کن

میگه داذی نخ میدی به اسی

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود