2821
2789
آره دیگه گلی سارام نرگسسسس

اسم کاربریت چی بود؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قسمت چندی؟  فیلم روزگارانی در چوکوروا رو نگاه کن عالیه

176

از اون خوشم نمیاد اعصاب ادمو خرد میکنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دارم می میرم

دندون عقلم رو کشید 

هرچقدر به دکتر گفتم که من سخت بی حس میشم اصلا متوجه نشد یعنی مردم    

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بقران دقیق یادم نیس  برم خونه ببینم آخه الان یادم نیس

خوش اومدی گلم😘🤩

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
فردا راحت میشی

امیدوارم

فقط موندم چرا دکتر اینقدر بیشعور بود و به حرفم توجهی نکرد 

وسطش گریه کردم میگه خانم شما ابروم رو بردی و مریضا ترسیدن و.......

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش