2777
2789
عنوان

وقتی شوشو ازتون عصبانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیییی گفتی شوشو یاد کارتون بینوایان افتادم بلا نصبت یه هاپو توش بود اسمش شوشو بود

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
اول داد میزنه اگه بیشتر شد مشت میزنه به درودیوار دیگه اگه خیلی زیاد شه خودشو میزنه نهایتشم میره بیرو ...

دقیقا شوهر منم همین کارا رو میکنه اولش من خیلی ناراحت میشم خودشو میزنه بش گفتم خو بیا منو بزن اول مقاومت کرد خیلی پاپیچش ک شدم لپمو گاز گرفت لعنتی 

از ( شوشو اوجولات عجیجم عاجقانه عجقم ) حالم بهم می خوره 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑البته نظر همه مهمه ...

بخدا این یه موردشخصی نیس  نظر همگانیه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

باز گفت شوشو 

باز گفتین شوشو😑😑😑😑

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

من بهش میگم برو دیگه نمیخوامت  امروز میگه میخوام برم برات دعا بگیرم تا منو دوس داشته باشی 😁

خیلی دوسش  دارم  اما جدیدا باهاش لج افتادم میگم تمام مال و اموالت مال خودت بچه ها مال من حساس شده😄

خدایا مراقب عزیزانم باش❤