elii_h مدیر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 740 عنوان معجزه سوره..... 💕 | مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 18 پست اگه بخواین یک سوره ذکر یه دعا رو پیشنهاد بدین کدوم رو پیشنهادمیدین؟؟ دلیلش روهم بگین واینکه چه تاثیر و نتیجه ای ازش دیدین؟؟ لطفا هرکسی تجربه داشته بگه🙏❤️من خودم سوره واقعه برای روزی رو خیلی قبول دارم وهمیشه ازش نتیجه گرفتم 1399/08/17 | 18:12 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narenj6969 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 63 من ايت الكرسي خيلي ميخوندم بعدش فقط امام زمان و مادرشو صدا ميزدم ١٤ هزار صلوات براي نرجس خاتون نذر ك ... ممنون
maloosaroos عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2340 من ايت الكرسي خيلي ميخوندم بعدش فقط امام زمان و مادرشو صدا ميزدم ١٤ هزار صلوات براي نرجس خاتون نذر ك ... بعد چه مدت برگشت من الان هشت ماهه هر دعایی بگید خوندم هر نذری بگی انجام دادم اما نشد که نشد موندم واقعا خدا کدوم دعاهارو مستجاب میکنه زندگی زیبا دوستت دارم ...
paeeeez عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1979 بعد چه مدت برگشت من الان هشت ماهه هر دعایی بگید خوندم هر نذری بگی انجام دادم اما نشد که نشد موندم وا ... عزيزم ما كلا يك ماه قهر بوديم نميدونم بخدا واسه من معجزه شد من انقدر سر نماز گريه ميكردم الان فكر ميكنم دلم ميسوزه واسه خودم 😥😥😔😔 خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
maloosaroos عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2340 عزيزم ما كلا يك ماه قهر بوديم نميدونم بخدا واسه من معجزه شد من انقدر سر نماز گريه ميكردم الان فكر مي ... با هم ازدواج کردید ؟! زندگی زیبا دوستت دارم ...