2777
2789
عنوان

پول همه چیزه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 76 پست

اصلا چون بعد ازدواج این دوست داشتن تبدیل میشه به نفرت مردی که خیانت میکنه لایق دوست داشتن نیست شما هم اصلا باهاش ازدواج نکن کم کم فراموشش میکنی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه بهم خیانت کرده تو رابطه  دروغ میگه بهم .و هزار داستان دیگه

ب نظرم کسی که خیانت میکنه و دروغ میگه حتی اگه میلیارد ها ثروت داشته باشه بازم ارزش اینو نداره جوونی و عمر و علاقه و تن و روح خودتو در اختیارش بزاری

اصلا چون بعد ازدواج این دوست داشتن تبدیل میشه به نفرت مردی که خیانت میکنه لایق دوست داشتن نیست شما ه ...

خدا کنه بتونم  خودمم خسته شدم به خدا 

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃

ببین عزیزم خواهر منم همین اشتباهو کرد با ی آدم ک پول دار بود ازدواج کرد اول واسش خیلی خرج کرد در مورد خانوادشم دروغ گفته بود بعد ک ازدواج کردن فهمید اخلاق نداره زن دیگه ای داشته بچه داره در مورد پولشم کلا زیر قرضه حتی خونشم رهنی بوده الان با ی بچه هروز قهرو مشکل اعصاب پیدا کرده  میخواد جدا بشه تهدیدش می‌کنه بچه رو ازت میگیرم خواهرم اندازه ۳۰۰میلیون طلا داشت همه رو شوهرش فروخته بخاطر قرض هاش  بقول خودش کاش خریت نمی‌کردم طلاهامو بهش نمی‌دادم ولی چاره چیه 

ببین عزیزم خواهر منم همین اشتباهو کرد با ی آدم ک پول دار بود ازدواج کرد اول واسش خیلی خرج کرد در مور ...

اینم اونقد پولدار نیس 

میدونین بحث من پول نیس 

من وابستم نمیدونم چجوری بزارمش کنار اخه 

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃
خدا کنه بتونم  خودمم خسته شدم به خدا

میتونی عزیزم وقتی یه مرد به تمام معنا و خوش اخلاق وارد زندگیت شد میفهمی چقدر اون زمان اشتباه میکردی که دل به همچین آدمی سپرده بودی کات کن با این آدم فقط وابستشی به مرور زمان فراموشش میکنی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن