بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی کارت اشتباهه باور کن به مرور متوجه میشی و شوهرت رو عادت میدی مدام نگاه کنه به اندام زنها و بعدا ...
خب نگاه کنه مقایسه کنه مگه من و اون بهترین فرد جهانیم که بهتر از ما نباشه مهم اون عشق که دونفر بهم متصل میکنه نه ظاهر کار.تمام خیانتکارا دلشون با طرفشون نیست ظاهر و تنوع طلبی رو بهانه میکنن
یعنی اگه شمام به مردها توجه کنید براشون مهم نیست؟ عزیزم من منظورم اینه که طرف نظر داشته ...
شوهر من روی شکاکی رو سفید کرده برعکس باشه دیگه الفاتحه باید بخونم برای خودم.اون نگفتم که خودم گفتم کلا راحتم برام مهم نیست چون میشناسمش اخه اصلا تو خط این چیزا نیست حتی بهش میگم مثلا اون صورتش بهتره یا لاغرتره یا من میگه جان عزیزت ولم کن نمیدونم به خدا 😂اخه من خیلی به خودم میرسم برا همین زیاد تو کوک آدمهایی که زیبا و خوش تیپن میرم.حالا شما گفتین ازرو منظور نگاه کنه که مثلا دلش اون بخاد نه اصلا تو باغ این چیزا نیست.اما بیشتر وقتا نظر میده اگه بپرسم ولی حالت عادی اصلا تو مهمونی عروسی اینا کلا خانمها باهاش هم صحبت هم بشن فقط اره نه ج میده زیاد اعصاب نداره 😂