2777
2789
چقدر حساسین مگه از خودتون شک دارین من خودم با شوهرم درمورد قیافه و اندام خانما حرف میزنم و تازه نظر ...

خیلی کارت اشتباهه باور کن به مرور متوجه میشی و شوهرت رو عادت میدی مدام نگاه کنه به اندام زنها و بعدا مقایسه کنه 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو بگه در جوابش میگم اره فلان مرد فروشنده هم خیلی خوش تیپ و خوشگل بود واسچی ناراحت شی بابا

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
خیلی کارت اشتباهه باور کن به مرور متوجه میشی و شوهرت رو عادت میدی مدام نگاه کنه به اندام زنها و بعدا ...

خب نگاه کنه مقایسه کنه مگه من و اون بهترین فرد جهانیم که بهتر از ما نباشه مهم اون عشق که دونفر بهم متصل میکنه نه ظاهر کار.تمام خیانتکارا دلشون با طرفشون نیست ظاهر و تنوع طلبی رو بهانه میکنن 

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

چقدر حساسین مگه از خودتون شک دارین من خودم با شوهرم درمورد قیافه و اندام خانما حرف میزنم و تازه نظر ...

ببخشید ولی خیلی اشتباه میکنید توجهشو به طرف اونا جلب میکنید بعدش دیگه لازم نیست شما حرف بزنید خودش بهشون توجه میکنه

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

والا من رو این چیزا حساسم من باشم جای شما یه فروشنده که مردباشه همین حرفو راجبش میزنم ببینم شوهرم چی میگه تا بفهمه کارش چقد زشت بوده

خب توجه کنن چی میشه ☺️

یعنی اگه شمام به مردها توجه کنید براشون مهم نیست؟ 

عزیزم من منظورم اینه که طرف نظر داشته باشه نه اینکه همینجوری عادی حرف بزنه 

یعنی اگه شمام به مردها توجه کنید براشون مهم نیست؟   عزیزم من منظورم اینه که طرف نظر داشته ...

شوهر من روی شکاکی رو سفید کرده برعکس باشه دیگه الفاتحه باید بخونم برای خودم.اون نگفتم که خودم گفتم کلا راحتم برام مهم نیست چون میشناسمش اخه اصلا تو خط این چیزا نیست حتی بهش میگم مثلا اون صورتش بهتره یا لاغرتره یا من میگه جان عزیزت ولم کن نمیدونم به خدا 😂اخه من خیلی به خودم میرسم برا همین زیاد تو کوک آدم‌هایی که زیبا و خوش تیپن میرم.حالا شما گفتین ازرو منظور نگاه کنه که مثلا دلش اون بخاد نه اصلا تو باغ این چیزا نیست.اما بیشتر وقتا نظر میده اگه بپرسم ولی حالت عادی اصلا تو مهمونی عروسی اینا کلا خانم‌ها باهاش هم صحبت هم بشن فقط اره نه ج میده زیاد اعصاب نداره 😂