2777
2789
عنوان

سیده قناری😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 66 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سیده قناری ب کاپی بگم اینجاعضوی تاپیک مادرشوهری شرکت میکنی😒😒😒

راستیییی کاپی میدونه من اینجا عضوم😂 فقط امیدوارم آبروم حفظ شه با نظرات درب و داغونم تو تاپیکا😂...همش هر موقع یه نظر میدم دعا میکنم پروازیا نبینن😂

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
چطورمیدونه؟خودت بهش گفتی/اون چی گفت؟

ن من نگفتم شبنم گفت... کاپی هم جوابشو داد...کاپی گفت حواستون ب این سایتا باشه...منم واسه کاپی فرستادم ک نی نی سایت خیلی ماهه و اینا😁😀

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
من اونموقع مدرسه میرفتم رو دسته کولم با غلط گیر نوشته بودم۶۵۰ خخخ چه خوش بودیم هعی

منم رو یکی از کیفام نوشتم😂 هنوزم روی شیشه های ماشین خاک گرفته و شیشه ی آسانسور و میز و صندلی و در و دیوار مینویسم😂

ن من نگفتم شبنم گفت... کاپی هم جوابشو داد...کاپی گفت حواستون ب این سایتا باشه...منم واسه کاپی فرستاد ...

اها،من دیگ پیگیرتم شدید حواست باشع😂😂😂😂😂سیده قناری وسیدتهران شاخ ب شاخ نشن

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
اها،من دیگ پیگیرتم شدید حواست باشع😂😂😂😂😂سیده قناری وسیدتهران شاخ ب شاخ نشن

سلبریتی شدم رفت😂