2777
2789

من از امروز میخام آدم دیگ ای بشم برای زندگیم برای عشقم مهران برای اینکه خودم ب آرامش برسم و به اون آرامش بدم. دوستان این قدر اینجا تاپیک خیانت و دعواو...خونده بودم اصلا رو زندگیم تاثیر گذاشته بود از این ب بعد تاپیک دعواو خیانت و گریه و زاری ممنوع ب جاش فقط تاپیک های پر نشاط😍😍😍😍😘😘😘

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

ایشششش برو با عشقت اه اه

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم پا نمی زارم ، تو تاپیک های جنجالی و تشنجی

واقعا رو زندگیم داشت تاثیر منفی میزاشت هر روز جنگ و دعوا 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
ممنون ک نظر گذاشتید🌹

😐🤣خواهش

جدی.نگیر# 😑

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
من میخونم ولی اصلا روم تاثیر نمیزاره  بجای پاک کردن صورت مسئله حلش کن

خیلی خوبه من خیلی آدم جو گیری هستم واقعا روم تاثیر میزاره همش میگم نکنه شوهر منم اینجوری باشه 

😐🤣خواهش جدی.نگیر# 😑

نگرفتتم عزیزم من از امروز آرامش درونی دارم هیچ چیز نمیتونه حال منو بد کنه

ربطی به عوض کردن خودمون نداره ، وقتی یه مرد خیانت میکنه باید چیکار کرد؟منم به شوهرم اعتماد داشتم اما دیدم تو اینستا به دخترا پیام داده مرداارزش ندارن .تلافی کارشو درمیارم تا روحم راحت بشه

گناه من سادگی بود .
خیلی خوبه من خیلی آدم جو گیری هستم واقعا روم تاثیر میزاره همش میگم نکنه شوهر منم اینجوری باشه 

منم هیچوقت تو تاپیکایی خیانت و اینا ...نمیرم فقط یکبار رفتم ک خیلی پشیمونم ...خیلی روم تاثیر گذاشت منم مث تو فک میکردم نکنه شوهر منم اینجوری باشه ...همون شب با هم دعوا کردیم الکی الکی ...دیگ تصمیم گرفتم تو این تاپیکایی مسخره نرم

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!