2821
2789
عنوان

شوهرم میگ

273 بازدید | 16 پست

شوهرم میگ چرا پنج ساله ازدواج کردیم بابات ی سر بهت نزده ، چرا هیچوقت نشده یبار سرزده بیاد خونت ببینه اصلا زندگیت چه خبره ؛بابام آخه بهشم میگم نمیاد میگه حوصله ندارم و...اما خواهرم خونش سرکوچه با ما فرق داره می‌ره خونه اون میاد ،میک چرا وقتی به خواهرت سر میزنم ی سر به تو هم نمیزنه ، ما پنج سال شد ازدواج کردیم تا صحبت بچه دار شدنمون میشه بابام میگه خواهرت مگ نبود بعد ده سال بچه دار شد شما چرا انقد هولید ، از طرفی جداگانه میگ من حوصله بچه ندارما ، اما همون موقع زنگ میزنه به بچه خواهرم تلفنی باهاش حرف میزنه و....

من مریض میشم میگ اون شوهرت بگو بره برات خب بخره میوه بخره و....اما برا خواهرم می‌ره ماهیچه و قلم میخره میپزه، خیلی ناراحتم ک این تمایز قایل شدنارو شوهرم فهمیده و بروم میاره ، ما می‌خواستیم ۲۰۶بخریم چون ماشین خواهرمم ۲۰۶بابام فهمیده بود ، هعی چپ‌وراست زنگ میزد خواهرم ک سریعتر ماشینتون بفروشید ی مدل بالاتر بخرید ، یا همش به ما می‌گفت بالاتر از ۹۰ک نمیخرید و... 

شاید از شوهرت راضی نیست؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بي خيال 

من والا ببينم بابا مامانم به خواهر برادارم بيشتر محبت ميكنن نه تنها ناراحت نميشم كه فكر ميكنم به خودم محبت كردن 

اونقدر هم لابد حساسيت نشون دادي كه شوهرت هم نقطه ضعفت رو فهميده 

باباتوکار ندارم ؛ چرا شوهرتباید درجریان ریز و درشت خونه بابات و روابطش با سایرین باشه که وقیحانه بخو ...

نگفتم بابام بروش آورده ، همه این کارارو جلو شوهرم کرده

باباتوکار ندارم ؛ چرا شوهرتباید درجریان ریز و درشت خونه بابات و روابطش با سایرین باشه که وقیحانه بخو ...

بعدشم اینا ظاهر قضیه و نتیجه گیریای شماست،شاید واقعیت به شکل دیگه باشه یا دلیلی داشته باشه

عذر میخوام عزیزم ولی به اون شوهر خاله زنکت بگو شوهرش میرسه به خونه بابامینا هواشونو داره اونام متقابلا جبران میکنن.

ولی خب صحبت کن با بابا مامانت ببین قضیه چیه مشکل کجاست

بگو فتار شما داره رو زندگیم اثر بد میذاره..

بعدشم اینا ظاهر قضیه و نتیجه گیریای شماست،شاید واقعیت به شکل دیگه باشه یا دلیلی داشته باشه عذر میخو ...

اتفاقا دلم میسوزه ک شوهرش اصلا کاری ندارن مثل مهمون نیاد می‌ره ، اما شوهر من یبارم دست خالی خونشون نرفته و همیشه همراهی کرده

اتفاقا دلم میسوزه ک شوهرش اصلا کاری ندارن مثل مهمون نیاد می‌ره ، اما شوهر من یبارم دست خالی خونشون ن ...

عزیز دلم میخوام حساسیت شوهرتو کم کنی!!

وگرنه گفتم که باهاشون صحبت کن

بعدشم اینا ظاهر قضیه و نتیجه گیریای شماست،شاید واقعیت به شکل دیگه باشه یا دلیلی داشته باشه عذر میخو ...

ی خواهر دیگ هم دارم با اون هم همینطور انقد اینکارارو کرده شوهر اون امکان نداره خونه بابام غذا بخوره یا بیرون میخوره یا با خودش میاره ، میگ بابات مثل مزاحما باهام رفتار می‌کنه به خواهرم میگ 

با اون یکی خواهرم اونم بچه داره بیاد خونه بابام کم مونده بچشو بندازه تو کوچه ، بهش نمیگ بابا ، میگ عموجون بشین در این حد