2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ۱۵۰ میلیون

دو تا فاکتور سرعت هست یکی کلاس ا و کلاس ب که مجموعشون باید بالای ۳۲ درصد باشه برای همسر من ۳۱ درصده ک فقط ۹ درصدش کلاس ا هست...درواقع سرعتشون پایینه

نه عزیزم ۱۵۰ میلیون

اوکی عزیزم پس شوهرت اکی هست و همچنین خودت هم اگر هستی فقط طبق تجربه بهت میگم که بعد پریودی حتما ورزش داشته باشی که باعث خونرسانی به رحم و تخمدان میشه همچنین فیزیوتراپی لوله رحم خیلی عالیه اگه میتونی بیای مشهد بیا اینجا انجام بده

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.
اوکی عزیزم پس شوهرت اکی هست و همچنین خودت هم اگر هستی فقط طبق تجربه بهت میگم که بعد پریودی حتما ورزش ...

اره مشهد میتونم بیام خانوادم مشهدن...میشه یکم توضیح بدی درباره اش

اره مشهد میتونم بیام خانوادم مشهدن...میشه یکم توضیح بدی درباره اش

ببین من دکتر مهدی ترک زاده میرم اون بهم گفت که اینکار رو انجام بدم،اگه میتونی بیا این دکتر خیلی دکتر خوبیه همه مدارکت رو همراهت بیار فقط وقت گرفتنش خیلی مشکله من کمکت میکنم اگه بخوای

دکتر زنان هستن ؟ممنونم عزیزم...شما نتیجه گرفتی ؟

بله تو نت سرچ کن یکی از بهترین دکترهای مشهد ایشون هستن به گفته پرفسور رضوانی که دکتر ترک زاده رو به ما معرفی کردن، من یه بچه دارم که طبیعی باردار شدم الان دومی رو میخوام حدود ۲ ساله اقدام کردم الان ۳ ماه رفتم پیش ترک زاده راستش هیچ دکتری منو درست راهنمایی نکرد همه فقط تخمک های منو چک میکردن که مشکلی نداشتم ولی این به شوهرم آزمایش داد و به خودم  عکس رنگی داد که معلوم شد شوهرم مشکل اسپرم داره و خودم یه لوله رحم بسته هست فعلا داریم دارو مصرف میکنیم تا ببینیم خدا چی میخواد ، ولی به نظر من شما مشکل حادی نداری فقط توکل کن به خدا حتما حکمتی هست که حامله نشدی ، خلاصه اگه میخوای کمکت کنم بری دکتر ترک زاده اینجا نمیشه درخواست دوستی بده تا فردا بهت خبر بدم چیکار کنی.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792