بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما از کجا مطمئنی ؟ اگه هم مطمئن باشی نباید آبروشو ببری
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من با ی تانکم کارم راہ نمیفتہ بعد فکرشو بکن تو اتاق ایییییی ھمہ جارو خیس کنی و گند بزنی حالا یا نرویا میری قشنگ برو حموم......یا ندہ یا اگ دادی پاشید برید حموم یا ی روز تحمل کنید اینم تاپیک زدن دارہ؟؟؟
♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
استارتر جان کارت درست نبود تاپیک زدی ، فکرشو کن واسه خودت یه سوالی پیش بیاد بعد بقیه واست تاپیک بزنن و پشت سرت حرف بزنن
خب آره عزیزم ولی خودش میگه بعضیا خیلی بی تجربه هستن بعد اومده میگه میشه با بطری غسل کرد😑
درست میگی عزیزم