2777
2789
چه کم مزایاش خوبه؟

من فامیلمون اونجاس.مزایاش اره بدک نیس.هتل دارن تو مشهد مثلا ولی سالی یه باره.بن خرید کالا واینا هم میدن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
عزیزم حقوق های سپاه فکر نکنم بیشتر از ۱۰ تومن باشه اونم به قول شما سردارها

خیلی بیشتره مخصوصا مقامای بالاشون کلی هم چیزای دیگه شامل حالشونه، کاش شوهر منم سپاهی بود بخدا از کارت طلایی بگیر بهترین رستورانا و دکترا و ...تا امتیازات دیگه

بهترین معلمان خصوصی کنکور رایگان و کلی مزایای دیگه که همرو با چشمم میبینم 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بیشتره مخصوصا مقامای بالاشون کلی هم چیزای دیگه شامل حالشونه، کاش شوهر منم سپاهی بود بخدا از کار ...

معلم خصوصی رایگان!همچین چیزی وجود نداره گلم

بیمارستانشم خیلی شاخ نیست

اگه از نظر حقوق بخوای حساب کنی تو کم رو حساب کن چون زیاد نیستش و مهمتر از اون باید از نظر  اخلا ...

مراحلشو داره طی میکنه یا این یا یه ازمون دیگه،ولی خب اگر اینو بره حتما جوابم منفی

خیلی بیشتره مخصوصا مقامای بالاشون کلی هم چیزای دیگه شامل حالشونه، کاش شوهر منم سپاهی بود بخدا از کار ...

نه بابا اصلا اینجور نیست باور کن من از فامیل ها هستن دیگه می بینم بی انصافیه این حرفا در مقابل شرایط کارشون حقوقشان هم کمه.مقام های بالا هم زیاد نمی گیرن مطمئن باش

معلم خصوصی رایگان!همچین چیزی وجود نداره گلم بیمارستانشم خیلی شاخ نیست

بله رایگان، هم پیر داییم هم دختر داییم بهترین معلمان کنکور مثل فیزیک و ریاضی داشتن کاملا رایگان 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

وقتی کشورتونو سپاه میگردونه شک نکنید بهترین امکانات هم شامل حالشونه، داریم درمورد سپاه حرف میزنیم

البته من نمیدونم فامیلای شما کدوم سپاه ان اما دایی من سردار سپاه تهرانه و یجورایی دست راست رهبر

بله رایگان، هم پیر داییم هم دختر داییم بهترین معلمان کنکور مثل فیزیک و ریاضی داشتن کاملا رایگان  ...

ماکه ندیدیم رایگان باشه،درعوضش حق خروج ازکشور ندارن

ماکه ندیدیم رایگان باشه،درعوضش حق خروج ازکشور ندارن

شما ندیدی عزیزم من از نزدیک دیدم همه ی اینارو😊

شما ندیدی عزیزم من از نزدیک دیدم همه ی اینارو😊

عمرا من که باور نمیکنم هچین حرفهایی رو, یه جورشوخیه خنزه داره چون ماهم اقواممون هست یه زندگیی ساده وقتی تومیگی مقایسه میکنم خندم میگیره