2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی رو دوست ندارم  اما خو تنهایی ک نمیشه از زندگی لذت برد

فکر میکنی نمیشه

عزیزم این یه واقعیته که اگر تنهایی خوشحال نباشی با کسیم خوشحال نیستی 

بعدم تو این جامعه که از هر ۱۰۰ تا پسر یکیشون مرد زندگیه( مدرکشم این همه تایپیکایی که میزارن از صبح تا شب یا اطرافیانمون از عقد و نامزد تا ازدواج کرده ) مگر ببکاری تا عاشق نشدی و مورد خوب پیش نیومده برات خودتو بندازی تو هچل

من خودم واقعا مشکل خاصی ندارم خداروشکر بین خودمون دوتا اما وقتی تو رابطه باشی نصف روزم که نبینیش ( دیگه اگر شانست مثل من باشه صب تا شب سر کار که هیچ ) دلتنگش میشی بعضی وقتا میگم واقعا اگر به گذشته برگردم هیچوقت انقد حال و اوضاعم و به ینفر و خانوادش گره نمیزنم تنهایی زندگیمو میکنم بره ۳۰ به بعد تازه احساس ازدواج به ادم دست میده 😂 قبلش از زندگیت لذت ببر ، مسافرت برو با دوستات واسه خودت خرج کن درستو ادامه بده شغلتو ارتقا بده 

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
رقص خیلی انرژی مثبت میده و همینطور فکر های تخیلی در مورد چیزایی که دوست داری     رو من که ...

اوووف مثل خودمی،،،خخخخخ شوهرمم پایه خودمه ی تخیلاتی داریم حخنده دار،،،،رقصم خوبه،،،اگه مامانمم دست از فیلم ترکیا برداره بزاره من آهنگ بزارم

ببین باید اگه دماغ مشکل داره عمل کنن که ایرادی وجود داره رفع بشه اگه اضافه وزن زیاد باشه نرمال باشه ...

خیر دوست گلم 

این دقیقا زندگی میشه که با حرف مردمه.. اگه اینطور نیس پس چیه. فقط اگه با دماغت مشکل داشتی برو عمل کن. بعدشم تو یکی تو دنیا با همون قیافه که خدا خلقت کرده. 

مشکل ما از پایس 

باید از بچگی عزت  نفس و  دوست داشتن خودمونو یاد می‌گرفتیم. در ضمن بینی تو و من هر شکله به خودمون ربط داره. چون ما خودمونو دوس داریم

ب آرزوهام رسیدم  مطمعنا کسی هم ک وارد زندگی من بشه و ببینه تا چ حد پیش رفتم خودش درکش میرسه ما ...

پس دیگه چرا اوقاتتو تلخ میکنی دنبال شوهر.ول کن بابا راحت باش 

ای در دل من میل وتمنا همه تو..😍
فکر میکنی نمیشه عزیزم این یه واقعیته که اگر تنهایی خوشحال نباشی با کسیم خوشحال نیستی  بعدم تو ...

خوب آخه اگه دوست مجرد داشتم ک دیگ دردی نداشتم

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
خیر دوست گلم  این دقیقا زندگی میشه که با حرف مردمه.. اگه اینطور نیس پس چیه. فقط اگه با دماغت م ...

میدونم عزیزم چی میگی اره حرفت درسته ولی واقعیت چیز دیگه ایه یه خانم با پوست خوب شانسش بیشتره تا یه خانم با پوست خراب ظاهر الان 50 درصده خیلی خیلی مهمه متاسفانه جامعه اینطوریه 

میدونم عزیزم چی میگی اره حرفت درسته ولی واقعیت چیز دیگه ایه یه خانم با پوست خوب شانسش بیشتره تا یه خ ...

حرفتون قبول دارم 

ولی بیایین از خودمون شروع کنیم 

اگه به خودمون برسیم و حرف مردم لعنتی برامون پشیزی ارزش نداشته باشه 

میدونی دنیا گلستان میشه

اوووف مثل خودمی،،،خخخخخ شوهرمم پایه خودمه ی تخیلاتی داریم حخنده دار،،،،رقصم خوبه،،،اگه مامانمم دست ا ...

خوشبخت باشین خوشگلم.من مجردم.مامان منم موقعه تمرین رقصم یهو آهنگو عوض میکنه میگه آهنگی که تمرین کردی به دلم نمینشست  

مجردا میخوان ازدواج کنن  متاهلا میگن خوشبحال مجردا کسایی که بچه ندارم بچه میخوان کسایی هم که ...

دقیقا.

ادما از داشته هاشون لذت نمیبرن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱