2777
2789
عنوان

خانوادگی سرماخوردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 51 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گفتن هرکی بویایی و چشاییش رو از دست داد، صد در صد کروناس. لطفا خودتو گول نزن

همه بویایی و چشایی از دست میدن؟آخه شوهرمن از دست داد ولی خواهر و مادرم نه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
عزیزم اگه از حموم اومده باشی سرما خورده باشی اون ویروسی نداره ک پخش بشه خانوادتم بگیرن این فقط کرون ...

من میگم تو خونه خودمم. اونام امروز زنگیدن‌ گفتن سرماخوردن. من از ۳ شنیه اینجوریم 

دکتر تست نگرفت هر چی گفتم حتی ازمایش خون بگیر گفت نیاز نیس

بعضی از دکترها چه بلا ها که سرما نیاوردن 

مادربزرگم تمام علائم کرونا رو داشت بهش گفته بودن چون پیری و ضعیفی سرمو خوردی اونم میگفت بیایید بهم سر بزنید و همش گله میکرد آخرش هم دو تا از عروساش رو هم گرفتار کرد الانم زیر بارنمیره میگه دکتره بهم گفته .

اخه دکترها که خودشون میدونن بدون ازمایش نمیشه تشخیص داد چرا نسخه غلط میپیچن واسه مردم😤

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
امیدوارم اینقدر باشعور و فهمیده باشید که خودتون رو قرنطینه کنید

من تو خونه دوتا ماسک میزنم هرجا دست میزارم ضدعفونی میکنم و فاصلمو رعایت میکنم ولی بازم میترسم بقیه بگیرن

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...
حالا دیگ انصافم خوب چیزیه حافظه هامون ک پاک نشدع والا تا بوده ادم سرماخوردنی چند روز اول بو مزه حس ن ...

😏 تو خودتم میدونی سرماخوردگی نیست 

خوبم میدونی

اگه سرما خوردگی بود انقدرم که مطمئنی دکترم که رفتی پسچرا بازم شک داری!

مدیون کسایی هستی که بهشون کرونا رو انتقال بدیاااا