2821
2789
اره ...دلم واسه قدیما تنگ شده...قدیم که میگم 10سال پیشه

چه کردن باهامون .....

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نمیدونم این احساسات فراگیر توی ایران اینقدر گسترده هست یا در خارج هم به این شدت وجود داره؟؟؟ البته ی ...

واقعا چرا اینحوری شده من از دوستام داخل ایران خارج ایران میپرسم هیشکی حالش خوب نیست . خ عجیبه برامم. خودمم ک بدتر از همه

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزیزم ولی فک نکنم نمتونم بگم شرایط زندگیمو

دوستداری بگو اینجا کسی کسیو نمیشناسه . منم اوصاعم اینقدر اینروزا خرابه . که گاها فکر خودکشی دارم . خسته ام . هیچی شادم نمیکنه. زندگی بی معنیه برام خیلی ..‌

واقعا چرا اینحوری شده من از دوستام داخل ایران خارج ایران میپرسم هیشکی حالش خوب نیست . خ عجیبه برامم. ...

دقیقا غبار غم رو من هم که همیشه آدم سرزنده ای بودم، همه جا احساس میکنم. انگار بر همه چیز نشسته. برام معماست؛ گذشته ها ما شادتر بودیم یا روح جهان شاد تر و آرام تر بود...؟ و بیشتر از مواهبش در اختيار مون می‌گذاشت؟... 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
دقیقا غبار غم رو من هم که همیشه آدم سرزنده ای بودم، همه جا احساس میکنم. انگار بر همه چیز نشسته. برام ...

دقیقا برا منم عجیبه گاهی فک میکنم شاید من اونقدر عمگینم ادمهای اطرافمم همینن ..نمیدونم به خدا..ولی طبق گفته ی ستاره شناسا ما که وارد عصری شدیم که قراره اتفاقات خوب بیوفته !

اگه بشه تاپیک و پیامامو پاک کنم از گوشی خودم میگفتم میشه؟؟؟؟

نمیددنم از تو نی نی سایت باید پاک کنی دیگه . تامیک که مال تو نیست اینجا فقط میام نیدی. ربطی ب گوشی نداره تو سایته