2777
2789
عنوان

ختم سوره کوثر

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 81 پست
خیرببینی گلم ۵تاب نیت حاجت روایی خودت و همگی دوستان

فدات عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنونم عزیزم ،  ان شاالله خوشبخت بشی  منم ۱۴ مرتبه میخونم به نیت سلامتی و حاجت روایی شما ...

قبول باشه گلم 🌷 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 💚 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم مهربون که تویی♥️

خدا نکنه 🌹 🌹 🌹 🌹 

انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 

5 تا به نیت حاجت دل خودم  14 تا به نیت حاجت دل @سبزحسنا   @"پولدار" @dokhi75 &nbs ...

۵تا به نیت حاجت روایی این جمع

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
5 تا به نیت حاجت دل خودت  12 تا به نیت حاجت دل @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم & ...

قربونت سمانه جان

منم برای شما و استارتر میخونم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
5 تا به نیت حاجت دل خودم  14 تا به نیت حاجت دل @سبزحسنا   @"پولدار" @dokhi75 &nbs ...

سمانه جان خیلی ممنونم ازت . خوشبخت بشی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
15 تا به نیت حاجت دل @اعتصامی     @ردمنا     @نیکی0   @تیناز71 &n ...

ممنون عزیزم

پنج تا میخونم. به نیت حاجتروایی همه دوستان

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خودم بچه دارم اما برای حاجت روایی بقیه و سالم بودن دوستام ۱۴ مرتبه میخونم ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
15تا به نیت حاجت دل @مائده6525221   @مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @rahaa98 ...

ممنونم ازت مهربونم❤🌺

الهی ک بزودی عروس خوشبخت بشی ❤

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

سلام استارتر ۲۰ تا خوندم ب نیت مادر شدنت❤

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )