2777
2789
عنوان

اهل شعروشاعرریا

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 78 پست
هرشعری زیباست انچه ازدل براید بردل نشینده مرسی 😍💓

خخخخخ طنز بود. از دل بر نیامد که

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قلب ترک خورده ی من بسته به مو بود 

من عاشق "او" بودم  و  "او"  عاشق "او" بود 

سید# تقی سیدی 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣
خخخخخ طنز بود. از دل بر نیامد که

😂😂بازم فکرکردی که درموردش نوشتی خیلی باارزشه 👌

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
باشه آفرین 😂 راستی نفهمیدی من کیَم ؟  خواهر سهراب سپهری  دختر حافظ  خواهر ز ...

چون پاییز بودم...کاش چون پاییز بودم

کاش چون پاییز خاموش و ملال انگیز بودم

برگهای آرزوهایم یکایک زرد میشد

آفتاب دیدگانم زرد میشد

آسمان سینه ام پر درد میشد

ناگهان طوفان اندوهی بجانم چنگ می زد

اشکهایم همچو باران

دامنم را رنگ میزد

وه...چه زیبا بود پاییز بودم

وحشی و پرشور و رنگ آمیز بودم

شاعری در چشم من می خواند....شعری آسمانی

در کنار قلب عاشق شعله می زد

در شرار آتش دردی نهانی

سلام دختر قشنگم خوبی عزیزم ❤️💛🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خخخ همون نی نی سایت خوندم یه جور حرف دلمه

روزی این شعرم برایت یادگاری می شود
می روم، اما نصیبت بی قراری می شود

من خودم گم میکنم هر لحظه در بطن زمان
روز هایت پوچی وچشم انتظاری می شود

هر چه می گردی نمی یابی نشانی از دلم
شعرهایت بعد من ،، یاد نگاری می شود

یاد من آتش به جانت میزند در هر نفس ،
از لبت پر می زند خنده،، فراری می شود

نام من را می بری با حسرت واندوه و آه
تا ابد در کوچه ت حزن است وزاری می شود

معتبر بودی ز عشقم،خوب دانی زین سپس
بعد عمری حرف از ،بی اعتباری می شود

آه من پشت سرت،دادم تو را دست خدا
زندگی کردن برایت ذلت وَ خواری می‌شود

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
😂😂بازم فکرکردی که درموردش نوشتی خیلی باارزشه 👌

😘😘😘بله. اسم‌کابری شمارم توش گفتم😘😘

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
مرسی عزیزم اونم نوشتم اینم می نویسم خیلی به دلم نشسته شعرت

منم زخمی ترین عاشق، تویی تنها پرستارم
کجا بوده نشان زخم،چرا این گونه بیمارم

تو را می خواستم اما ،نچرخاندم زبانم را
علاج دردِ من در چیست؟ بیا گاهی به دیدارم

پر از حرفم،پر از دردم،ولی یارای گفتن نیست
نمی یابم به دل همراز به که گویم ز اسرارم

من از سستی پاهایم ،که گفتم میروم اما
وَ از اشکی که می لرزد درون دیده بیزارم

کجا دادند قسمت را،که ما را خواب غفلت برد
که یار از یار جدا باشد، از این دنیا دل آزارم

چه می دانند دلتنگی که خود دردیست بی درمان
مرا این درد مدتهاست، درون سینه ام دارم
#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
😘😘😘بله. اسم‌کابری شمارم توش گفتم😘😘

پس حتما عالی بیددد😅😅😍😍

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

مرررسی دوستان واقعا لطف کردید درحقم بی نهایت ممنون ازتک تکتون 😍

دلواپس گذشته مباش و غمت مباد 

من سالهاست هیچ نمی اورم به یاد 

بی اعتنا به جهان شدم بی تو آنچنان 

کز دیدن تو نیز نه غمگین شوم نه شاد 

رسم این مگر نبود که گر آتشم زنی 

خاکستر مرا نسپاری به دست باد 

گفتی ببند عهد و به من اعتماد کن 

لعنت به عهد بستن و نفرین به اعتماد 

این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست 

خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاااد 

#فاضل نظری 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣