2777
2789
عنوان

اهل شعروشاعرریا

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 78 پست

هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت 

عمری که حرام تو شد ای عشق، حلالت 

پرسیدی ام از عشق و جوابی نشنیدی 

بشنو که سزاوار سکوت است؛ سوالت 

یکبار به اصرار تو عاشق شدم ای دل 

اینبار اگر اصرار کنی وای بحالت

#فاضل نظری 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده می بینی ولی از گریه دل غافلی

برخنده های تلخ من برگریه هایم عاملی

بادست مراپس می کشی باپابه پیشم میکشی

دل را چه آسان می بری

بردل شکستن طالبی 

گویی بمان تا نشکنم دل می فریبی ساده ام

گویم شده ام دردانه ای زهی خیال باطلی 

باری ازارم مده برداردست ازدست دل

گیردتوراآه من داردخداهم ساعلی

خنده می بینی ولی از گریه دل غافلی برخنده های تلخ من برگریه هایم عاملی بادست مراپس می کشی باپابه پی ...

این شعر از کیست؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
من چند غزل... پیر شوم تا که بفهمی تصویر تو در قاب زمان جا شدنی نیست..؟ ‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ ...

شعرا مال خودته؟

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

شب قضیه اش فرق می کند

شب ها زیر سقف خانه های شهر

نه اثری از تظاهر می ماند و نه ردی از خنده های دروغین،

شب ها

آدم ها می مانند و تلخی حقیقت،

آدم ها می مانند و تنهایی و اشک و تاریکی و سکوت،

و یک دلتنگی بی انتها...

برای همه ی آنهایی که باید باشند،

اما نیستند!

خودم گفتما. خوب بیییییید؟

هرشعری زیباست انچه ازدل براید بردل نشینده مرسی 😍💓

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

در فاصله ای دور که آسیب نبینی 

بنشین و فقط شاهد ویرانی من باش ..

سید# تقی سیدی 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣

زندگی بر دوش ما بار گرانی بیش نیست

عمر جاویدان عذاب جاودانی بیش نیست

لاله بزم آرای گلچین گشت و گل دمساز خار

زین گلستان بهره ی بلبل فغانی بیش نیست💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏