2777
2789
عنوان

خواستن پسر مورد علاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 64 پست
اوکی چند تا تاپیک بود که دخترا همشون پونزده شونزده سالشون بود خواستم مطمعن شم تغییر هورمون نیست،ببین ...

میشه راهنماییم کنی؟مثلابهترین کارچیه؟

نه حسم بچه گونه نیس واقعامیبینمش حس خوبی دارم

منم دخترمحجوبیم براهمین برام سخته استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اکثر پسرا تا یه دختر ابراز احساسات کنه فرار میکنن و از اون دختر زده میشن..این ک میگی مشتریتونه و داداشتو میشناسه یکم باید احتیاط کنی ک واست بد نشه..ولی از این حسا زیاد پیش میاد شاید از سرت بیوفته

میشه راهنماییم کنی؟مثلابهترین کارچیه؟ نه حسم بچه گونه نیس واقعامیبینمش حس خوبی دارم منم دخترمحجوبی ...

اگه مطمعنی که باهاش در میون بزاری که دوسش داری خودتو برا هر جوابی آماده کن تا بعد از اینکه خدایی نکرده گفته نه یا اینجور چیزا نشکنی و داغون نشی،به نظرم بهترین راه اینه که خودت مستقیم باهاش حرف بزنی واسطه اصن خوب نیست اگه جواب منفی بده جلو واسطه غرورت شکسته میشه ولی اگه خودت باهاش حرف بزنی خودتیو خودت و آتو هم دست کسی ندادی که بعدا بزنه تو سرت

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
پیام بهتره حضوری امکان داره دست پاچه شی

چی بهش بگم؟چجوری شروع کنم؟

ببخشیداینقدرمیپرسم

شایدازسوالم خسته شدی ولی کسی نیس راهنماییم کنه ومنوازین دغدغه بیرون بیاره

کامل برام میگی چی بنویسم وچجوری بنویسم؟

چی بهش بگم؟چجوری شروع کنم؟ ببخشیداینقدرمیپرسم شایدازسوالم خسته شدی ولی کسی نیس راهنماییم کنه ومنوا ...

خواهش میکنم این چه حرفیه گلم،راستش من خودم اصن تجربه ندارم ولی به نظرم بعد اینکه احوال پرسی اینارو کردی در مورد کارتون حرف رو پیش بکشید یا سوالی در مورد کارتون بپرسید بعد دیگه یواش یواش برید سر اصل مطلب

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
سوال درموردکارم؟ یعنی چی؟

مگه نمیگید مشتریمونه ازش بپرسید مثلا شما دفعه قبل چه چیزی رو خریدید یا مثلاً بگید جنس جدید آوردیم و همچین چیزای دیگه،شغلتون چیه؟

مگه نمیگید مشتریمونه ازش بپرسید مثلا شما دفعه قبل چه چیزی رو خریدید یا مثلاً بگید جنس جدید آوردیم و ...

خدمات چاپ دارم اونم فروشگاه عرقیات فروشه

سری قبل ک اومد کپی گرفته بود

براهمین نمیدونم چطوربگم برای کارم

میشه راهنماییم کنی؟مثلابهترین کارچیه؟ نه حسم بچه گونه نیس واقعامیبینمش حس خوبی دارم منم دخترمحجوبی ...

یواش یواش  بهش نزدیک شو تا یکم شناختت بهش بیشتر بشه..شاید اون چیزی نباشه ک تو میخایی

خدمات چاپ دارم اونم فروشگاه عرقیات فروشه سری قبل ک اومد کپی گرفته بود براهمین نمیدونم چطوربگم برای ...

خب گلم بهش بگو مثلا عرق نعنا میخوام آیا شما دارین یا هر  عرق دیگه ی یا مثلاً بگید یه مدت که سرفه شدید میکنم میخواستم ببینم چی خوبه که سرفه رو یکم بهتر کنه و اینجور چیزا