2777
2789
عنوان

ختم سوره توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 109 پست
سلام دوستان اگر دوست داشتین در ختم سوره حمد شرکت کنید 💛❤️🌹 @ماه_تنها   @00نازلی00 &nbs ...

سلام گلم 🌹 سوره توحید عزیزم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

14 مرتبه به نیت حاجت دل خودت  14 مرتبه به نیت حاجت دل @rahaa98   50 مرتبه به نیت حاجت ...

ممنونم عزیزم، الهی خدا خیرت بده

منم ۱۰۰ توحید هدیه می کنم به شهید آقا سید رضا حسینی برای حاجتروایی خودت سمانه عزیزم و 

@سواره  و

@مامان_آینده_هستم  و

@ملکه__یخی  

و @الناخانووووووم        و خودم.. الهی حاجتتون روا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

14 مرتبه میخونم امشب خاستگارم.میخواد به خانوادش بگه بیان درموردمون تحقیق کنن برااینکه بخیر بگذره وبپسندن التماس دعا دازم لزتون

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
خیرببینی مهربون ۱۴مرتبه ب نیت خودت وهمگی دوستان

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنونم عزیزم، الهی خدا خیرت بده منم ۱۰۰ توحید هدیه می کنم به شهید آقا سید رضا حسینی برای حاجتروایی ...

فدای مهربونیت 😘 انشالله حاجت دلتون برآورده بشه 🌹 انشاالله 💕 

فدای مهربونیت 😘 انشالله حاجت دلتون برآورده بشه 🌹 انشاالله 💕 

نشی عزیزمی، سلامت باشی گلم، الهی آمین،الهی حاجتروایی شما بزوودی گلم🙏🌹❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ممنونم عزیزم، الهی خدا خیرت بده منم ۱۰۰ توحید هدیه می کنم به شهید آقا سید رضا حسینی برای حاجتروایی ...

خیرببینی

منم ۱۴مرتبه ب نیت حاجت روایی خودت وهمگی

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
سلام دوستان اگر دوست داشتین در ختم سوره حمد شرکت کنید 💛❤️🌹 @هانا_92   @ماهور۶۸   ...

سلام عزیز دلم...شبت ب خیر🌹

۱۰۰توحید

ان شاالله حاجت روا وعاقبت ب خیر باشین

خیرببینی منم ۱۴مرتبه ب نیت حاجت روایی خودت وهمگی

ممنون عزیزم ، الهی حاجتت روا شه بزوودی🤲😍🌹🌸❤

هفت مرتبه

انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم