2777
2789
عنوان

وااییی وای /

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 122 پست
حححخخخخخ  چقد خنگی تو  دیر فهمیدی  خخخخخخ امضام  که نگفتم

خنگ خودتی

فک نکردم خوووووو

خنگ خودتی😠😠😠😠😠😠

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اِنی جوووونم

قبول کن درخاستم و😍

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم
الان رو من زده  درخاستم داده😑

محو میشع درخاستش عجلع نکن  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂مرض داره ولش

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حالا یه گوهی خوردم لایک نکن دیگه اع😑😂

/

تمومع کارت.../

تازع پیدات کردع/

خنگ خودتی فک نکردم خوووووو خنگ خودتی😠😠😠😠😠😠

اون و خوردی

بیا منم بخور😂😂😂

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

خاسم بتون بگم عشق ی طرفه بد دردیه

بیا درخاستم و قبول نمیکنه

هعی، ما ک رفتیم ولی شما دچارش نشید😕