دخترآریایی مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 عنوان کمک😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 57 پست پسرمو برده بودم حمام وقتی اوردمش بیرون تلفنم زنگ خورد داشتم با تلفن صحبت میکردم حواسم پرت شد از بچه گوش پاکنو زده داخل گوشش یکم گریه کرد بعدم از گوشش خون اومد زیاو نبود البته الانم میگ درد ندارم 😢ینی پردهگوشش اسیب دیده؟ شرایط دکتر رفتن ندارم تو روخدا یکی بگه چجوری بفهمم چش شده😭😭 واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒 1399/08/16 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 پس چیزی نیست، دیگه نگران نباش می تونی فردا بری متخصص گوش ببین تصدیق ندارم میخام ساعت 3 ماشینو بردارم پنهونی برم اورژانس نگاهش کنه واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 اردکان متخصص گوش داره یا باید بری میبد؟ نمیدونم🙁یدونه مطب فک میکنم باشه ولی مرکز شهره نمیتونم خودم برم واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 ببین تصدیق ندارم میخام ساعت 3 ماشینو بردارم پنهونی برم اورژانس نگاهش کنه ممنونم ازت واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40256 ببین تصدیق ندارم میخام ساعت 3 ماشینو بردارم پنهونی برم اورژانس نگاهش کنه اورژانس دکتر عمومی یا طب اورژانس هست اگه رانندگی بلدی برو ، ولی محیط بیمارستان هم کثیفه باید رعایت کنی
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40256 ممنونم ازت خواهش می کنم بعد هر چی شد بار بیا بگو درخواست دوستی بهت میدم
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 اورژانس دکتر عمومی یا طب اورژانس هست اگه رانندگی بلدی برو ، ولی محیط بیمارستان هم کثیفه باید ... اعلی م رفتم ولی اوکی نیستم🙁نرم بزنم یجایی مشکل دوتابشه... بیشتر از همون بیما ستان میترسم واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40256 اعلی م رفتم ولی اوکی نیستم🙁نرم بزنم یجایی مشکل دوتابشه... بیشتر از همون بیما ستان میترسم خوب چون استرسی، تاکسی بگیر، گرچه امروز جمعه و بعدازظهر اردکان خلوته
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 کجای اردکانی؟ نزدیک بیمارستانی یا نه؟ ما حط سنتو هسیم 2یا 3تا فلکه راهه واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40256 ما حط سنتو هسیم 2یا 3تا فلکه راهه پس راهی نیست، با آرامش و بدون استرس برورفتی، بیا بگو چی شده
دخترآریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 891 پس راهی نیست، با آرامش و بدون استرس برو رفتی، بیا بگو چی شده باشه گلم ممنونم واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒