شما چطور بخاطر طلاق نگران مادرتی اما همش تو فکر خودکشی هستی؟مادرت با خودکشی شما آسیبی نمیبین؟تاپیکات رو خوندم مشکل شما با خودکشی وفرار حل نمیشه!باید با مشاور صحبت کنی و حقیقت شوهرت رو بفهمی،اونوقت اگ شد زندگی کن نشد ادامه نده طلاق بگیر بهتر از خودکشی وفرار والا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره مامانمم دلیل تردید برا خودکشیمه مرسی که وقت گذاشتی خوندی سردرگمم حالم بده😢😭 داغون شدم روم ...
آیا از وضعیت شوهرت مطمعنی؟شما اول باید از همه چی مطمعن شی نمیشه ک برحسب حدس وگمان تصمیم گرفت.واگه مطمعن شدی ک چنین موضوعی هست بعد تصمیم بگیر.چرا همش میگی خودکشی یا فرار.درنهایت کار میتونی جدا شی.خواهرات زندگی خودشون رو دارن و جدا شدن اونا یا حرف مردم نباید رو شما تاثیر بذاره.بنظرت الان حال خوبی داری؟تاکی میگی فرار و خودکشی یا حرف مردم و طلاق ومادرم یا این وضع و تحمل کردن؟!!
حالم اونقدر بده که دارم با گریه تایپ میکنم بخدا منم ادمم بدی به هیچکس نمیکنم سرم تو لاک خودمه اما ن ...
در این عالم دلی بی غم نباشد...خدا خودش راهی رو برات باز کن.اما ی بار تصمیم خودت و بگیر.نگو چرا من؟شما اولین نفر نیستی ک چنین مشکلی و مشکلاتی داری آخرین نفرم نخواهی بود،پس عزمتو جزم کن تصمیمتو بگیر.اگه میخوای بمونی سر زندگیت پس دیگ حرف خودکشی و فرار ونزن چون از اون از حرف مردم درامانی😑و رعایت خواهراومادرتو کردی.اگرم نمی تونی تحمل کنی جداشو.