2777
2789
عنوان

میخوام فرار کنم یا خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 44 پست
راست میگی

شما چطور بخاطر طلاق نگران مادرتی اما همش تو فکر خودکشی هستی؟مادرت با خودکشی شما آسیبی نمیبین؟تاپیکات رو خوندم مشکل شما با خودکشی وفرار حل نمیشه!باید با مشاور صحبت کنی و حقیقت شوهرت رو بفهمی،اونوقت اگ شد زندگی کن نشد ادامه نده طلاق بگیر بهتر از خودکشی وفرار والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چطور بخاطر طلاق نگران مادرتی اما همش تو فکر خودکشی هستی؟مادرت با خودکشی شما آسیبی نمیبین؟تاپیکات ...

اره مامانمم دلیل تردید برا خودکشیمه

مرسی که وقت گذاشتی خوندی

سردرگمم

حالم بده😢😭

داغون شدم روم نمیشه برگردم بگم طلاق حرف فامیل و مردم بدتر داغونم میکنه از اون ورم ۲تا از خواهرام جدا شدن

مرسی.❤ولی تورو خدا فکر اساسی کن برا زندگیت،ان شالله ک اتفاقی برا مادرت نمیفته 

حالم اونقدر بده که دارم با گریه تایپ میکنم

بخدا منم ادمم بدی به هیچکس نمیکنم سرم تو لاک خودمه اما نمیدونم چرا رنگ ارامشو نمیبینم خسته شدم اینقد قوی موندم منم دلم میخواد یبار همه چیو خدا برام درست کنه

بس که جنگیدمو و امیدوار بودم زنانگیم یادم رفته😔😢

خودکشی ک نمیشه اون دنیات خراب میشه 

اگه فرارم کنی مشکلات چند برابر میشن و با هر دوقضیه مامانت ناراحت میشه

ان شالله راه درست تریو انتخاب کنی🌸

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
اره مامانمم دلیل تردید برا خودکشیمه مرسی که وقت گذاشتی خوندی سردرگمم حالم بده😢😭 داغون شدم روم ...

آیا از وضعیت شوهرت مطمعنی؟شما اول باید از همه چی مطمعن شی نمیشه ک برحسب حدس وگمان تصمیم گرفت.واگه مطمعن شدی ک چنین موضوعی هست بعد تصمیم بگیر.چرا همش میگی خودکشی یا فرار.درنهایت کار میتونی جدا شی.خواهرات زندگی خودشون رو دارن و جدا شدن اونا یا حرف مردم نباید رو شما تاثیر بذاره.بنظرت الان حال خوبی داری؟تاکی میگی فرار و خودکشی یا حرف مردم و طلاق ومادرم یا این وضع و تحمل کردن؟!!

آیا از وضعیت شوهرت مطمعنی؟شما اول باید از همه چی مطمعن شی نمیشه ک برحسب حدس وگمان تصمیم گرفت.واگه مط ...

دلم نمیخواست به اینجا بکشه ۸ساله تحمل کردم تلاش کردم خودمو حفظ کردم گفتم خوبه خوشبختم حالا برم بگم چی 

اره ولی کی ۲۷سالمه از وقتی یادمه سکوت کردم و تودلم ریختم🤐😞

منم،واقعا نمی‌دونم قرارع چ اتفاقی بیفته هم ناامیدم هم امیدوار

من هرثانیه از زندگیم ترس اینو دارم ک یه ساعت دیگه یه روز دیگه آخر هفته قراره چ اتفاقی بیفته 

امیدوارم مشکلاتت حل شه،کسی نمیتونه کمکت کنه بشین خودت فک کن بهترین کار چیه ک باید انجام بدی

حالم اونقدر بده که دارم با گریه تایپ میکنم بخدا منم ادمم بدی به هیچکس نمیکنم سرم تو لاک خودمه اما ن ...

در این عالم دلی بی غم نباشد...خدا خودش راهی رو برات باز کن.اما ی بار تصمیم خودت و بگیر.نگو چرا من؟شما اولین نفر نیستی ک چنین مشکلی و مشکلاتی داری آخرین نفرم نخواهی بود،پس عزمتو جزم کن تصمیمتو بگیر.اگه میخوای بمونی سر زندگیت پس دیگ حرف خودکشی و فرار ونزن چون از اون از حرف مردم درامانی😑و رعایت خواهراومادرتو کردی.اگرم نمی تونی تحمل کنی جداشو.

منم،واقعا نمی‌دونم قرارع چ اتفاقی بیفته هم ناامیدم هم امیدوار من هرثانیه از زندگیم ترس اینو دارم ک ...

دقیقا حال منم اینه خسته شدم

بخدا اگه الان لحظه مردنم باشه با ذوق میرم

دلم نمیخواست به اینجا بکشه ۸ساله تحمل کردم تلاش کردم خودمو حفظ کردم گفتم خوبه خوشبختم حالا برم بگم چ ...

مگ همیشه زندگی باید گل و بلبل باشه؟ی سیب و میندازی هوا هزار تا چرخ میخوره‌.حقیقتش نمیدونم!ماها زندگیامون رو بستیم رو دید و نظر مردم.

دقیقا حال منم اینه خسته شدم بخدا اگه الان لحظه مردنم باشه با ذوق میرم

درکت میکنم عزیزم

با توکل ب خدا بشین فک کن بهترین کاری ک برا زندگیت کنی چیه ک بهتر شه و حالت خوب شه 

مشاوره رفتن یا هر چیز دیگه ای