2821
2789

سلام

من‌ داشتم تو اینترنت می گشتم که رسیدم به کلمه وگان و رفتم تحقیق که این چیه فهمیدم که گوشت و لبنیات و تخم مرغ و عسل و چرم و کلا هرچی که از حیوانات هست استفاده نمی کنن چون به حیوانات ظلم میشه و اون ها هم زندگی دارن می خواستم ببینم اگر مهم هست عواطف حیوانات چرا گیاهان رو می خورن چون ثابت شده گیاهان هم احساسات دارن لطفا جواب بدید تشکر❤️🌷

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عه این چه حرفیه

گیاهان هم حس دارن اما حیوان محسوب نمیشن که

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خودشونو نمیخورن ولی غذاشونو میخورن 😣😐

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عه این چه حرفیه گیاهان هم حس دارن اما حیوان محسوب نمیشن که

خب اون هم نوعی حس هست مگه انسان ها که به زندگی نباتی میرن حس ندارن درد ندارن زندگی ندارن؟ فقط نمی تونن ارتباط برقرار کنن

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
خودشونو نمیخورن ولی غذاشونو میخورن 😣😐

مثلا سیب زمینی یا ترب شما دارین ریشه و ساقه رو می خورین خب چه فرقی داره

خب اون هم نوعی حس هست مگه انسان ها که به زندگی نباتی میرن حس ندارن درد ندارن زندگی ندارن؟ فقط نمی تو ...

درسته اما حیوانات بیشتر جاندار محسوب میشن

اصلا من درین زمینه اطلاع ندارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
استارتر میشه یه سوال باتوجه به امضات بپرسم؟ 

بفرمایید عزیزم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز