2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست
چون معتقدن هر گلی ی بویی دارع😑😊 اعیییی تف تو خودشون و گلاشون😒😒

اره این گل هارو هم که نگو الان زیاد شده دونه ای هزار😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
از وقتیم با رفیقش که همکارشم بوده قهر کرده خدارو هزار مرتبه شکر همه چی تموم شده

خدا رو شکر مدام سعی کن برا همیشه دور باشن از هم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دقیقا من خودم دوس پسر دارم ولی اونقدری ک من وفادارم بهش دورم دیدم خانمای متاهل ن‌‌‌... تازه بهم یکی ...

عه این از ذات خوبه تو هس عزیزم چند وقته باهمین ایشالا بهم برسین😘

تمام تلاشمو میکنم

بهترین کارو میکنی بعضی ها واقن تحت تاثیر قرار میگیرن این کارو انجام میدن

عه این از ذات خوبه تو هس عزیزم چند وقته باهمین ایشالا بهم برسین😘

مرسی گلم لطف داری...چون من معتقدم هرکاری ک باطرفم بکنم سرم میاد پس اولش خودمو میزارم جای اون...۷ سال عزیزم.

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مرسی گلم لطف داری...چون من معتقدم هرکاری ک باطرفم بکنم سرم میاد پس اولش خودمو میزارم جای اون...۷ سال ...

عه چه خوب دیگ بسه عروسی کنین 😂چند سالته

عه چه خوب دیگ بسه عروسی کنین 😂چند سالته

نمیشه انگار همه دس ب دس هم دادن ک نشه حالا میخام برم پیش به دعانویس خوب...۲۰

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نمیشه انگار همه دس ب دس هم دادن ک نشه حالا میخام برم پیش به دعانویس خوب...۲۰

عه ۲ سال از من کوچیک تری 😝نرو به خدا توکل کن میشه 😊بزار اون برات رقم بزنه

عه ۲ سال از من کوچیک تری 😝نرو به خدا توکل کن میشه 😊بزار اون برات رقم بزنه

😂😍

بهش توکل کردم زیاد و بهش ایمان دارم ولی اینم بلاخره یه راه نزدیک تره

😂😍 بهش توکل کردم زیاد و بهش ایمان دارم ولی اینم بلاخره یه راه نزدیک تره

نه بابا همش کشکه باور نکن من یه زمانی پی این کارو بودم بعد دیدم این کارا فایده نداره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز