jana001 مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست خانوما یا آقایون اگه کسی هست چرا خیانت اتفاق میوفته دلیلش چیه ؟که الان داره مثل مور و ملخ هی زیاد میشه اگه خودتون هم خیانت کردین دلیلش چی بوده میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم 1399/08/16 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 چون معتقدن هر گلی ی بویی دارع😑😊 اعیییی تف تو خودشون و گلاشون😒😒 اره این گل هارو هم که نگو الان زیاد شده دونه ای هزار😂 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 از وقتیم با رفیقش که همکارشم بوده قهر کرده خدارو هزار مرتبه شکر همه چی تموم شده خدا رو شکر مدام سعی کن برا همیشه دور باشن از هم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 دقیقا من خودم دوس پسر دارم ولی اونقدری ک من وفادارم بهش دورم دیدم خانمای متاهل ن... تازه بهم یکی ... عه این از ذات خوبه تو هس عزیزم چند وقته باهمین ایشالا بهم برسین😘 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
fatemeh1376 عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 680 خدا رو شکر مدام سعی کن برا همیشه دور باشن از هم تمام تلاشمو میکنم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 تمام تلاشمو میکنم بهترین کارو میکنی بعضی ها واقن تحت تاثیر قرار میگیرن این کارو انجام میدن میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عه این از ذات خوبه تو هس عزیزم چند وقته باهمین ایشالا بهم برسین😘 مرسی گلم لطف داری...چون من معتقدم هرکاری ک باطرفم بکنم سرم میاد پس اولش خودمو میزارم جای اون...۷ سال عزیزم. روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 مرسی گلم لطف داری...چون من معتقدم هرکاری ک باطرفم بکنم سرم میاد پس اولش خودمو میزارم جای اون...۷ سال ... عه چه خوب دیگ بسه عروسی کنین 😂چند سالته میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عه چه خوب دیگ بسه عروسی کنین 😂چند سالته نمیشه انگار همه دس ب دس هم دادن ک نشه حالا میخام برم پیش به دعانویس خوب...۲۰ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 نمیشه انگار همه دس ب دس هم دادن ک نشه حالا میخام برم پیش به دعانویس خوب...۲۰ عه ۲ سال از من کوچیک تری 😝نرو به خدا توکل کن میشه 😊بزار اون برات رقم بزنه میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عه ۲ سال از من کوچیک تری 😝نرو به خدا توکل کن میشه 😊بزار اون برات رقم بزنه 😂😍بهش توکل کردم زیاد و بهش ایمان دارم ولی اینم بلاخره یه راه نزدیک تره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5358 😂😍 بهش توکل کردم زیاد و بهش ایمان دارم ولی اینم بلاخره یه راه نزدیک تره نه بابا همش کشکه باور نکن من یه زمانی پی این کارو بودم بعد دیدم این کارا فایده نداره میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم