2777
2789
عنوان

دیگه وقتشه اینو بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست
نمدونم والاکاش چراشم می گفت

وااای من نظراتت و ک میبینم تورو همون شخصی ک رو پروفایلت هس تصور میکنم که حین نظر دادن با همون شدت داری ادامس میجویی و سیس لاتی گرفدی😓😑😂

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

همشون بیشعور نیستن

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه استاد بی ادبی بوده. یعنی چی آخه؟؟؟؟؟ 

همه ی مردای دنیا رو تست کرده. یعنی از همه ی کشورا یه شوهر داشته؟؟؟؟؟ 

متنفرم ازین که یه صفت رو به همه ی مردم تعمیم بدی. 

ات

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

بیشعور خودش بوده. حتی حق اینم نداشته به مردهای افغان این حرف رو بزنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نام بردن از کشور همسایه که بعضی دوستان اونجایی اینجا عضو هم هستند خوب نیست. 

اکثریت در کشورهای در حال توسعه معمولا رفتار خوبی با زن ندارن

اما درواقع از این لحاظ افریقا خیلی بدتر از خاورمیانه است

در بعضی کشورهاش تجاوز از نظر عرفی پذیرفته شده است! چون نیاز مرد بوده و البته تقصیر زن

نام بردن از کشور همسایه که بعضی دوستان اونجایی اینجا عضو هم هستند خوب نیست.  اکثریت در کشورهای ...

حرف شما درسته ها ولی بازم نمیشه کلی نظر داد. 

مثلا تو کشورای پیشرفته چقد خشونت علیه زنان هست.... چقد زناشون رو کتک میزنن... تجاوز که دیگه وحشتناکه... همین تو ویترین گذاشتن خانوما😔

واقعا اینا نشون میده چقدر از لحاظ فرهنگی عقبن. 

البته خیلیم هستن که با خانوماشون مثل ملکه برخورد میکنن

حرف شما درسته ها ولی بازم نمیشه کلی نظر داد.  مثلا تو کشورای پیشرفته چقد خشونت علیه زنان هست.. ...

خشونت علیه زن همه جا هست چه اونجا چه اینجا و مال افراد طبقات پایین جامعه است

تجاوز هم اصلا نمیشه مقایسه کرد کجا بیشتره چون ما امار نداریم اونام به زور رابطه برقرار کردن شوهر میگن تجاوز.

تو ویترین گذاشتن یه چیز خاصه فکر کنم مال هلند باشه همه چی اونجا ازاده حتی مواد مخدر سنگین، اغلب کشورهای پیشرفته فحشا غیرقانونیه

کلا کشورهای پیشرفته سطح کلی رفتارشون با یه خانم اصلا قابل قیاس با اینجا نیست اصلا باور نمیکنی چقدر احترام میذارن شوخیهایی که مردها اینجا راجع به زن میکنن خود زنها

قاه قاه میخندن اونجا بیان کنی ملت میریزن سرت. تو خود اینستا هم میشه اینو دید 

رفتارشون با زن قانونهاشون  اصلا چی بگم تا نبینید باور نمیکنید 

خشونت علیه زن همه جا هست چه اونجا چه اینجا و مال افراد طبقات پایین جامعه است تجاوز هم اصلا نمیشه مق ...

بله درسته من سفر خارجی نداشتم ولی خب چیزایی که میبینم و میشنوم حرفای شما رو تایید میکنه که خشونت مختص طبقات پایینه و همه جا هست. 😔

البته راجبه فحشا یکی از سایتای رسمی آمریکا آمار وحشتناکی از سقط جنین داده بود. فرانسه هم که خب مهد آزادیه اخبار رسمی‌ اعلام کرد نیمی از بچه هایی که متولد میشن نا مشروغن و نمیدونن پدرشون کی بوده. خیلی ناراحت کننده اس😔

در کل ‌شهوت همه جای دنیا که باشی خانمان سوزه و هیچ ترمزی نداره

بله درسته من سفر خارجی نداشتم ولی خب چیزایی که میبینم و میشنوم حرفای شما رو تایید میکنه که خشونت مخت ...

بله خشونت علیه زن همه جا هست متاسفانه

البته اون مساله بچه ها یه جورایی تک والد بودن تو جامعه برای همه جا افتاده اذیت نمیشن چندان ولی خب جالب نیست دیگه

فحشا هم من منظورم پولی بود نه رابطه ازاد

بله خشونت علیه زن همه جا هست متاسفانه البته اون مساله بچه ها یه جورایی تک والد بودن تو جامعه برای ه ...

بله درسته متاسفانه و معمولا بچه های تک والد همراه مادر می‌مونن که یه بار سنگین اقتصادی و روانی برای خانوما داره... در این صورتم باز به مادر ظلم میشه....در هر صورت دنیای پیچیده آیه. مرز بین خوب و بد خیلی باریکه نمیشه گفت فلان کشور مطلقا بده یا مطلقا خوب. 

بله درسته متاسفانه و معمولا بچه های تک والد همراه مادر می‌مونن که یه بار سنگین اقتصادی و روانی برای ...

بله بارش برای مادراست و این معضلیه

اما در کل زنها زندگی بهتری داشتن چیزی که من دیدم

مردهاشون کلا نگاه انسانی تری دارن به زن 

البته باز همونجام مردی هست زنش رو میکشه یا با بچه ول میکنه میره اونا هست

من شخصا ترجیح مبدادم ساکن چنین کشورهایی بودم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز