2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه تا ۶ تومن میاد پایین...

خدا ازدهنت بشنوه والا اونایی ک رفتن خریدن و باعث شد روز بروز بره بالا حقشونه البته ن اکنی که یه سکه ت ریده ها منظورم اون پولدارائ ک هرروز سکه و دلار میخریدن

طلا و سکه تو بلند مدت هیچ وقت ضرر  نمیده اگه احتیاج به پولش ندارین نگه دارین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
انشالله که بیاد مایین همه چی بیاد خونه ماشین طلا سکه مواد غدایی 🤗بزار اونایی ک ندارن بخرن انشالله ک ...

اگ طلابیادپایین درکنارش خونه وماشین واینچیزاهم بیان پایین والامن حاضرم تاگرمی500تومن هم بشه هرچندگرمی 1300خریدم

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
سکه تا ۶ تومن میاد پایین...

سکه نقطه حمایتش ١٠ میلیونه چطور میگید تا ٦ تومن میاد??

تازه هنو هیچی معلوم نیس

ترامپ انتخاب شه انفجاری میره بالا سکه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
منم خریدم هزیزم ولی دوس دارم‌بیاد پایین برم باز بخرم 😂

اره منم یه پنجاه میلیون وام گرفتم میخام بخرم ولی میترسم بخرم بیادپایین وبعدش من بمون وقسط وام😭

شاعرمیگه ازآن نترس که های هیوی داره ازآن بترس که سربه زیرداره

این جدید هم معلومه ازاون مارمولکهاس !

اینهایکه خوش خوشانشون که رای آورده روهم بعدامیبینم!

قیمتهام واکنش هیجانی هست !

تاحالا کی انقدخوشبخت بودیم یهو تورم بیادپایین!برعکس بشه!

سکه نقطه حمایتش ١٠ میلیونه چطور میگید تا ٦ تومن میاد?? تازه هنو هیچی معلوم نیس ترامپ انتخاب شه انف ...

اونسری یکی ازخانمای سایت میگفت برای ملت ماچه فرقی داره ک کدوم رای بیارن دلم میخاس ازاین حرفش موهام یکی یکی بکنم

ما میخواییم همه چیز به قیمت نرمال برسه نه فقط طلا و سکه بنظرتون خونه به قیمت قبل برمیگرده یا پراید ۱۳۰ میلیونی به قیمت دوسال پیش که ۳۵ میلیون بود یا اصلا ۷۰ تومن برمیگرده؟مرغ کیلویی ۲۷ تومنه میتونن برگردونن ۱۰ تومن اینکه افت یکی دو میلونی میکنه نشد خوشحالی برامون

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
اونسری یکی ازخانمای سایت میگفت برای ملت ماچه فرقی داره ک کدوم رای بیارن دلم میخاس ازاین حرفش موهام ی ...

منم😂😂😂

وااای چندتا جمله ی آماده دارن تو همه ی تاپیکا میذارن

ما قیمت خورد و خوراکمونم به اونا ربط داره بقیه اش ک جای خود داره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱