خدا ازدهنت بشنوه والا اونایی ک رفتن خریدن و باعث شد روز بروز بره بالا حقشونه البته ن اکنی که یه سکه ت ریده ها منظورم اون پولدارائ ک هرروز سکه و دلار میخریدن
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
ما میخواییم همه چیز به قیمت نرمال برسه نه فقط طلا و سکه بنظرتون خونه به قیمت قبل برمیگرده یا پراید ۱۳۰ میلیونی به قیمت دوسال پیش که ۳۵ میلیون بود یا اصلا ۷۰ تومن برمیگرده؟مرغ کیلویی ۲۷ تومنه میتونن برگردونن ۱۰ تومن اینکه افت یکی دو میلونی میکنه نشد خوشحالی برامون
❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
وااای چندتا جمله ی آماده دارن تو همه ی تاپیکا میذارن
ما قیمت خورد و خوراکمونم به اونا ربط داره بقیه اش ک جای خود داره
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱