2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر _خواهرانه(پاییز رنگی٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 24904 بازدید | 4750 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دست به اتفاق بر هم نزنیم،

پایی ز نشاط بر سر غم نزنیم،

خیزیم و دمی زنیم پیش از دمِ صبح،

کاین صبح بسی دمد که ما دَم نزنیم!

خیام#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

از دردها و سکوت ها 

از فعل جمع ها و جمعیت ها 

و مردها

از تمام هواهای بد و

گرم و سردها

چشیده ام 

تا شده ام 

فولاد آب دیده 

پشت دلی داغ دیده 

قلبی شکسته 

که از خودش هم سیره...💛   

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
بیزحمت گزارش عزیزان من @flfli     @nafasam1370     @نیکی0     ...

سلام سایه جون قفل بود الان دیدم ❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ممنونم مرضی جان نه ولی داشبورد درست شد از داشبورد نگاه میکنم میخوای پیام بدی بهم😍😍😍😍😍😂😂😂😂

بابا تاپیک های ذخیره ی منم خرابه 

دهنم اسفالت شده 

صبحو ظهر و شب منو تاپیک اعتصامی تگ کنین اینجا رو همش گم میکنم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
بابا تاپیک های ذخیره ی منم خرابه  دهنم اسفالت شده  صبحو ظهر و شب منو تاپیک اعتصامی تگ کن ...

اره اره خواستم منم بگم تگم کنید من گم میکنم ذخیره منم باز نمیشه گفتم نگم بهتره چون مطمئنم هیشکی تگم نمیکنه روم زمین نیفته بهتره

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
اره اره خواستم منم بگم تگم کنید من گم میکنم ذخیره منم باز نمیشه گفتم نگم بهتره چون مطمئنم هیشکی تگم ...

من گفتم فقط جانه عزیزتون تگم کنین 

پدرم دراومد تا پیدا کردم 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من گفتم فقط جانه عزیزتون تگم کنین  پدرم دراومد تا پیدا کردم

منم هر دفه اعتصامی رو سرچ میکنم میشینم تو تایپکاش صفحه ب صفحه گشتن

قربونش برم هرروز ۶ تا تایپکشم میزنه کم نمیزاره هزار صفحه باید بری تا تایپک دوروز پیششو پیدا کنی چ برسه ب تایپک شعر😑😑😑 @اعتصامی    

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
اره اره خواستم منم بگم تگم کنید من گم میکنم ذخیره منم باز نمیشه گفتم نگم بهتره چون مطمئنم هیشکی تگم ...

تازه من الان اومدم بیام سایت برام زده بود کاربر نیستید خلاصه بگم اگه یه وقت نبودم احتمالا کاربریم دودشده 

همه چی تو سایت ربخته بهم نه پروف  بالا میاد نه ذخیرها 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
منم هر دفه اعتصامی رو سرچ میکنم میشیپم تو تایپکلش صفحه ب صفحه گشتن قربونش برم هرروز ۶ تا تایپکشم می ...

سلام آبجی جون خوبی عزیزم ❤️❤️❤️

شرمنده ام.. من خودمم گم میشم 😥

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
منم هر دفه اعتصامی رو سرچ میکنم میشیپم تو تایپکلش صفحه ب صفحه گشتن قربونش برم هرروز ۶ تا تایپکشم می ...

😅😅😅

دقیقا منم 

اخه تاپیک جنجالی هم نداره ک خسته شدی بری بخونی خستگیت دربیاد 

همش دعا و ثنا و قرانه 

ادم فکر میکنه رفته روضه 😂