2777
2789
عنوان

فقط خانومای مذهبی میشه بیاید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما تو خونه هم جلوی نامحرم چادر داریم ولی در کنارش چیزهای زیبای دیگه مثل صندل های خوشگل روسری گ ...

خوش به حالتون.ما تو جمع که با همین شال و روسری محجبه هم میشینیم،سریع خاله هام میگن،خاله خفه میشی یکم شل تر بکنش. اون وقت اینو هم جلوی پسر خاله هام که اختلاف سنشون با من کمه میگن  ،منم هی خجالت میکشم واسه حرفشون...البته الان دیگه فهمیدن حرفاشون راه به جایی نمیبره،دیگه بیخیال شدن.

خوش به حالتون.ما تو جمع که با همین شال و روسری محجبه هم میشینیم،سریع خاله هام میگن،خاله خفه میشی یکم ...

من بعد ازدواجم محجبه شدم بار اول ک با حجاب بودم جلوی فامیلامون ک اصلااااا این مدلی نیستن یهو یه عمه فضولم گیر داد ک چادرتو بردار با وجود اینکه بابام اصلا از چادر گذاشتن تو خونه خوشش نمیومد پشت من در اومد و نشوندش سر جاش منم باد کرده بودم از خوشی😂😂😂😂یادش بخیر نامزد بودیم خودمم زبون درازم ها اما اونکه بابام دراومد جلوشون یک بار برای همیشه خاتمه داد به اظهار نظر ها

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من بعد ازدواجم محجبه شدم بار اول ک با حجاب بودم جلوی فامیلامون ک اصلااااا این مدلی نیستن یهو یه عمه ...

نه.خاله هام اصلا جلوی پدرم اینو نمیگن،اگه بدونن که ایشون میشنون،اونجادر این مورد صحبت نمیکنن.