2777
2789
عنوان

اسم نیلوفر

| مشاهده متن کامل بحث + 8912 بازدید | 77 پست
اسم خیلی قشنگیه. من خیلی اسممو دوست دارم، شوهرمم هم خیلی دوست داره. گفت وقتی مامانش گفته اسم کوچیکم ...

😍 ای جاااان ، خیلی اسم زیبایی داری ، نیلوفر تو دل سیاهی با امید به نور رشد میکنه و به دنیا عشق میده چی بهتر از این 

خیلی زیباست و حس نابی داره ❤

امیدوارم با شوهرتون همیشه در سلامت و سعادت و به خوبی و خوشی زندگی کنید و به هم عشق بورزید ، براتون بهترین هارو از خدا میخوام نیلوفر جانم 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم بالاتکلیف موندن 😂😂😂😂

یا عم شهناز گذاشتن😂😂

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

عزیزم اسم دختر من الیسا همونی که گفتی جدیده و عجق وجقه اخرش الف داره.معنیه اسم دخترم سوگند خداوند .وعده خداوند. ریشه عربیشم یعنی گل انار ودختر بهار .شما از این پرمفهموم تر سراغ داری واقعا 😍؟ پس درمورد اسما تحقیق کنید بعد بگیر عحق وجق😉نیلوفرشمام قشنگه

چرا به اسم هایی که آخرش آ داره توهین میکنید زهرا هم آ داره دریا هم آ داره اسم جدید فرق داره با آ که ...

نه عزیزم سوء تفاهم نشه اسم زهرا اسم اصیل و ریشه داریه اسم دریا هم زیباست منظور من اسم هایی بود که مثلا اولش الف آخرشم الف بعد یه دوتا حروف الفبام میزارن وسطش معلومم نیست از کجا اومده 

وگرنه زهرا به معنی روشنایی و نور و خیلی زیباست اسم عزیز ترین دوستم هم هست❤و چه چیزی بهتر از اینکه که اسم بانویی که بهترین بوده و باید ازش الگو گرفت دختر پیامبر حضرت زهرا 😊

عزیزم اسم دختر من الیسا همونی که گفتی جدیده و عجق وجقه اخرش الف داره.معنیه اسم دخترم سوگند خداوند .و ...

عزیزم منظورم این نبود هر اسمی که اول و آخرش الف داره بده و ریشه ای نداره منظورم اسمای عجق وجقیه که خودشون در میارن بیشتر اول و آخرش الف داره حالا خیلی اسمام هست اصلا الف نداره اول و آخرش ولی عجق وجقه مثلا یکی از آشناهامون پسرش میکائیل بود اسم دخترشو گذاشته میکادل که به نظرم خیلی دیگه عجیبه 

عزیزم منظورم این نبود هر اسمی که اول و آخرش الف داره بده و ریشه ای نداره منظورم اسمای عجق وجقیه که خ ...

من بازم میگم شما از سوگنده خدا و وعده خدا چیزی پرمفهموم تر دارید واقعا این اسم زیباست الیسا هم اولش الف داره هم اخرش😍وپر از ریشه واصیل .حالا بعضیا هر اسمی که میزارن باید بهشون احترام گذاشت فرزند خودشونو دوس دارن اصلا بزارن ژیان 😉بازم خودشون میدونن مثل منو شما.امیدوارم موفق باشید.

بنده یک عدد نیلوفر هستم😊 بابام وقتی مامانم ماه آخر بوده میره کرمانشاه سراب نیلوفر رو ک میبینه عاشق ...

😍😍😍 چه عاشقانه و زیبا ، قطعا وقتی خودتو دیده بیشتر عشق رو احساس کرده ❤

اسمت خیلی زیباست و سلیقه و احساس پدرت هم همینطور

نیلوفر تو دل سیاهی با عشق به روشنایی قد میکشه و این عشق به نوره که اینقدر زیباش کرده 

برات از خدا بهترین هارو میخوام نیلوفر جان امیدوارم همیشه در سعادت و سلامت باشی ❤

وای ذوق مرگ شدم😍😂 اسم من نیلوفره😍😍😍

😍 چه اسم زیبایی داری عزیزدلم 

نیلوفر تو دل ناامیدی ها و سیاهی با عشق به نور قد میکشه و به دنیای اطرافش عشق رو هدیه میده ، امیدوارم تو هم همیشه عاشق مسیر نور باشی ، از صمیم قلب برات بهترین هارو از خدا میخوام عزیزم ❤

😍 چه اسم زیبایی داری عزیزدلم  نیلوفر تو دل ناامیدی ها و سیاهی با عشق به نور قد میکشه و به دنی ...

مرسی مهربون😍❤منم برای شما بهترین ها رو از خدا میخوام گلم😍😍😍😍😍😍😍

خدایا دوستت دارم❤
من بازم میگم شما از سوگنده خدا و وعده خدا چیزی پرمفهموم تر دارید واقعا این اسم زیباست الیسا هم اولش ...

ممنون عزیزم منم برتون آرزوی موفقیت میکنم 😊🌸❤

😍 ای جاااان ، خیلی اسم زیبایی داری ، نیلوفر تو دل سیاهی با امید به نور رشد میکنه و به دنیا عشق میده ...

فدات بشم عزیزم💝🥰 خیلی لطف داری. خیلی ممنونم🙏🌹

شما هم به همچنین، خوشبخت و شاد و سلامت باشی😘